RTSO'da Devir Teslim Töreni Yapıldı

RTSO'da Devir Teslim Töreni Yapıldı
Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nda bugün ilginç bir devir teslim töreni yaşandı.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nda (RTSO) 18 Mayıs tarihinde yapılan organ seçiminin ardından geçtiğimiz gün yeni yönetim kurulu oluşturuldu. RTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına Şaban Aziz Karamehmetoğlu getirilirken RTSO Meclis Başkanlığına ise Ömer Ofluoğlu getirildi.

Bugün RTSO’da gerçekleşen görev devir teslim töreninde RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ofluoğlu görevini yeni başkan Şaban Aziz Karamehmetoğlu’na, RTSO Meclis Başkanı Karamehmetoğlu ise görevini yeni meclis başkanı Ofluoğlu’na devretti. Yaşanan görev devir tesliminde değişen görevlerin yanında sadece masa üstlerindeki ve kapılardaki unvan belirten tabelalar oldu.

rtsoda-devir-teslim-toreni-yapildi-1.jpg

Ofluoğlu, RTSO'da gerçekleştirilen devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, 4 yıl boyunca ellerinden geldiği kadar iyi bir hizmet anlayışıyla çalıştıklarını söyleyerek, "Görevi yeni başkana devrediyorum. Yeni yönetim önümüzdeki 4 yıl için de aynı ruh ve aynı ekiple Rize'miz için çalışacaklardır. Bütün projelerde başarılı olacaklarına inanıyorum. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Karamehmetoğlu ise kendilerinden önce görev yapan yönetime teşekkür ederek, "Amacımız hizmet çıtasını yükseltmek. Devraldığımız bu bayrağı aynı şekilde yürüteceğiz. Rize'ye hep beraber gönül ve el birliği ile hizmet edeceğiz" diye konuştu.