RTSO'dan RTEÜ Rektörüne Ziyaret

RTSO'dan RTEÜ Rektörüne Ziyaret
Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu beraberindeki heyet ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu beraberinde RTSO Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Meral, Ramazan Aydoğdu ve RTSO Genel Sekreteri Gafur Karali ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a makamında ziyarette bulundu. RTSO heyeti Karaman'ın RTEÜ Rektörlük görevine atanması dolayısıyla Rektör Karaman'ı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

rtso-yonetiminden-rteu-rektorune-ziyaret-2.jpg

Üniversitenin gelişmesi için kuruluşundan itibaren katkı verdiklerini belirten RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, destek ve katkılarını bundan sonrada devam ettireceklerini ifade ederek “Üniversitemizin gelişmesi ilimizin de gelişmesine vesile olacaktır. Kuruluşundan bu yana Üniversitemiz için Oda olarak her türlü desteği verdik. Ayrıca üniversitemizle ortak projeler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Üniversitemizle, destekleyici ortağımız olarak hazırladığımız proje  kapsamında, AB hibe fonundan 10 milyon Euroluk, Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin yapım çalışmaları devam ediyor. Ayrıca ilimizde kurulması düşünülen lojistik merkezi konusunda da üniversitemizle ortak proje çalışmalarımız var.” dedi.

rtso-yonetiminden-rteu-rektorune-ziyaret-3.jpg

RTEÜ  Rektötü Hüseyin Kahraman ise RTSO yönetiminin ziyaretinden onur duyduğunu belirterek “Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nın üniversitemizle hazırlanan ortak projeler yanında, RTEÜ bünyesindeki fakülte ve meslek yüksek okullar için de büyük katkıda bulundular. Bu katkılarının bundan sonra daha da artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Üniversitemizin, öğrencisi fazla üniversite değil başarısı yüksek bir üniversite olması için hep birlikte gayret göstereceğiz." dedi.

rtso-yonetiminden-rteu-rektorune-ziyaret-5.jpg

Haber: Osman Can