RÜ Rize Esnafına Öncülük Tanımalı

RÜ Rize Esnafına Öncülük Tanımalı
Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz’a ziyarette bulunan Saadet Partisi Rize heyetinden Rize Milletvekili Adayı Cemil Çolak, "Rize Üniversitesi'nin...

Rize Milletvekili Adayı Cemil Çolak, "Rize Üniversitesi'nin “ihaleye tabi olmayan alımlarda Rize esnafına öncülük tanımalıdır” dedi.

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Cemil Çolak, Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun, İl Seçim Karargah Başkanı Ramazan Bursa ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kazdal’dan oluşan Saadet Partisi heyeti Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

1.20110522161515..jpg

3.20110522161532..jpg

Hayırlı olsun dileklerini sunmak için Rize Üniversitesi Rektörlüğüne gelen Saadet Partisi heyeti Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz’la yarım saatlik bir görüşme yaptı.

Milletvekili Adayı Cemil Çolak, Arif Yılmaz’ın Rektörlüğe seçilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, “ Arif Hocamız çok kıymetli bir hocamızdır. Ayrıca şahsım ve teşkilatımız olarak çok değer vermiş olduğumuz bir hocamızdır. Rektörlüğe gelmesinden dolayı çok memnun olduk kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

2.20110522161552..jpg

Rize Üniversitesi  Rektör  Prof. Dr. Arif Yılmaz’da Saadet Partisi heyetinin kendisini ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirterek, “ ziyaretinizden çok memnun oldum. Amacımız Rize Üniversitesini daha ileriye taşımaktır” dedi.

Rize Üniversitesi her yönüyle konuşulduğu görüşmede Saadet Partisi  Rize Milletvekili Adayı Cemil Çolak, Üniversitenin alımlarında Rize esnafına öncülük tanınması gerektiğini belirterek, “ ihaleye tabi olmayan alımlarda Üniversitemiz Rize esnafına öncülük tanımalıdır” dedi.