Saadet Seçim Startını Verdi

Saadet Seçim Startını Verdi
Saadet partisi 1.sıra milletvekili adayı Cemil Çolak Rize’nin sorunlarını Rize de yaşayanların iyi bildiğini söyleyerek” Kimse Rize de yaşayan gibi sorunları bilemez, sorunları çözmek bizim işimiz” dedi.

Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'nde düzenlenen toplantıya, SP Seçim İşleri Başkanı Ramazan Bursa, SP Rize Milletvekili adayları Cemil Çolak, Sait Eksilmez ve Bilal Öztürk katıldı.

Saadet Partisi karargâh sorumlusu Ramazan Bursalı Rize de AKP den 17 aday adayından 15 inin temayül yoklamasına katıldığını ancak iktidarın hiç birini aday yapmadığını parti teşkilatına saygısızlık yaptığını söyleyerek” Biz parti olarak temayül yoklamasında yerini koruyanları aday ettik ve genel merkezimiz bunu kabul etti” dedi.

saadet.20110414215442..jpg

Saadet partisi birinci sıra milletvekili adayı Cemil Çolak ise Rize’nin sorunlarını Rize de yaşayanlardan başka birilerinin bilmesinin mümkün olmadığını söyleyerek” Rize yıllarca başbakan. Bakan ve iş adamı yetiştirdi. Ancak Rize’nin sorunlarını bir türlü çözemediler, Köydes ten komşu iller 130 ile 140 milyon TL destek alırken Rize 70 ile 80 Milyon destek aldı. Rize ye verilen önemi bu açık olarak göstermekte. Bizim derdimiz sadece vekil olmak değil, biz Rize de ki eksikleri gören, Rize’nin sorunlarını bilen hizmetkâr olmak istiyoruz. İktidar partisinde ise sorun sadece vekil olmaktır. AKP- CHP ve MHP ye soruyorum hangisi ABD ve İMF ile çalışmadı. Hiç biri çalışmadık diyemez. Saadet partisi hiçbir zaman onlar ile çalışmadı. Her zaman onlara rest çekti. Yüzde 50 zammı sadece çalışana veren Saadet partisidir” dedi.

Saadet Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Sait Eksilmez ise yıllarca ülkeyi yönetenlerin ülkeyi borç batağına soktuğunu söyleyerek” 1996 yılında 11 aylık hükümetimiz döneminde refah seviyesini yükselttik. Çay a en yüksek fiyatı biz verdik. Saadet partisi alternatif değil, Çare bulma partisidir” dedi.

3. Sıra adayı Bilal Öztürk ise milli görüşün değeri yüzde 2 ile 3 değildir. Milli görüş ülkemizin bir gerçeğidir. 40 yıldır milli görüş var ve il ele bet var olacaktır. Bugün ülkemizde Ahlak diye bir şey kalmadı. Aileler parçalandı, öğrenciler fuhuş batağına sürüklendi, uyuşturucular artık sokaklarda satılır oldu. İktidar ahlak ve manevi değerlerimizi ayaklar altına aldırdı. Aileler artık feryat içinde. Saadet partisi olarak bu dünya yi emperyalist güçlere bırakmayacağız. Türkiye Irak, Suriye ve Libya olmayacaktır” dedi.