Saffet Mete: "Gönüllere Dokunmaya Geliyoruz"

Saffet Mete: "Gönüllere Dokunmaya Geliyoruz"
AK Parti İyidere Belediye Başkan Adayı Saffet Mete, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Mahallelerde bulunan vatandaşları evlerinde tek tek ziyaret eden AK Parti İyidere Belediye Başkan Adayı Saffet  Mete, “Milletimizin gönlüne dokunmaya, yaralarına merhem olmaya ve onlara gece gündüz demeden hizmet etmeye talibiz” dedi.

Mete, seçilmeleri halinde eylem planları dahilinde hareket edeceklerini, bu çalışmaları yıllara göre ayırdıklarını ifade etti.

ak-parti-iyidere-belediye-baskan-adayi-saffet-mete,-31-mart-yerel-secimleri-oncesinde-ilcede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-gelmeye-devam-ediyor-(6).jpg

SAHİLE MİLLET BAHÇESİ VE YENİ OTOGAR

Sahilde bulunan alanda Millet Bahçesi yapacaklarını aktaran Mete, çok amaçlı olarak tasarlayacakları projenin içerisinde düğün salonu, kafeteryalar, sosyal alanlar bulunacağını ifade etti.

Sahildeki alanda otogar projelerini hayata geçireceklerini söyleyen Mete, vatandaşların ihtiyacını karşılayabilecek ölçüdeki çalışmayı gerçekleştireceklerini belirtti.

YENİ BELEDİYE VE KAYMAKAMLIK BİNASI VE ÖĞRETMENEVİ

Var olan belediye binasının öğretmenevine dönüştürüleceğini belirten Mete, belediye ve kaymakamlığın birleştirilerek yeni bir bina inşa edileceğini vurguladı.

ENGELLİLERE YÖNELİK ÜSTGEÇİTLER

Mete, üst geçit sayının arttırılacağını söyleyerek, engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabilecekleri 3 adet üstgeçidi hizmete sunmak istediklerini söyledi.

2. ETAP DIŞ CEPHE KAPLAMASI

İlçede 1. etabı tamamlanmış olan dış cephe kaplama projesine devam edeceklerini söyleyen Mete, Hazar mahallesinde arka kısımda kalan binaların da yöresel mimariye uygun olarak dış cephe kaplama çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

ak-parti-iyidere-belediye-baskan-adayi-saffet-mete,-31-mart-yerel-secimleri-oncesinde-ilcede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-gelmeye-devam-ediyor-(1).jpgak-parti-iyidere-belediye-baskan-adayi-saffet-mete,-31-mart-yerel-secimleri-oncesinde-ilcede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-gelmeye-devam-ediyor-(2).jpgak-parti-iyidere-belediye-baskan-adayi-saffet-mete,-31-mart-yerel-secimleri-oncesinde-ilcede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-gelmeye-devam-ediyor-(3).jpgak-parti-iyidere-belediye-baskan-adayi-saffet-mete,-31-mart-yerel-secimleri-oncesinde-ilcede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-gelmeye-devam-ediyor-(4).jpgak-parti-iyidere-belediye-baskan-adayi-saffet-mete,-31-mart-yerel-secimleri-oncesinde-ilcede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-gelmeye-devam-ediyor-(5).jpgak-parti-iyidere-belediye-baskan-adayi-saffet-mete,-31-mart-yerel-secimleri-oncesinde-ilcede-esnaf-ve-vatandaslarla-bir-araya-gelmeye-devam-ediyor-(7).jpg