Şahika’da Fen-Matya Ödül Töreni Yapıldı

Şahika’da Fen-Matya Ödül Töreni Yapıldı
Rize'de, Özel Kopuzlar Şahika Lisesi tarafından bu yıl ikinci kez yapılan Fen- Matematik Yarışması (FEN-MATYA) 2012 sınavları sonrası dereceye giren 51 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.

Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu'nda gerçekleşen ödül törenine Rize Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa, Rize Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr Hasan Türüt, Rize Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Rıza Köroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Baki Kesicioğlu, Tarım İl Müdürü Şafak Bulut, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.

saban-erdem.20120329103317.jpgÖdül töreninde konuşan Şahika Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şaban Erdem, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz FEN-MATYA sınavına Rize merkez ve ilçelerindeki 66 farklı ilköğretim okulundan 7 ve 8. sınıf düzeyindeki toplam 720 öğrenci katıldı. 2 saat süren sınavlarda öğrencilere 40 fen ve 40 matematik olmak üzere 80 soru yöneltildi. bu organizasyon profesyonelce hazırlanan bir organizasyondur. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirmeyi planladığımız FEN-MATYA sınavlarında emeği geçen tüm kesimlere teşekkür ediyoruz. Şahika Eğitim Kurumları olarak Rize’nin eğitimine ışık tutacak projelerin öncüsü olmaya ve bu gibi projelerde yer almaya devam edeceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından sınavlarda dereceye giren 51 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi. Sınavlara katılan 66 okul ve 720 öğrenciye de katılım belgesi takdim edildi.

fen-matya-odul-toreni-yapildi-1.jpg

fen-matya-odul-toreni-yapildi-2.jpg

fen-matya-odul-toreni-yapildi-3.jpg

fen-matya-odul-toreni.jpg

fen-matya-odul-toreni-yapildi-4.jpg

fen-matya-odul-toreni-yapildi-5.jpg

fen-matya-odul-toreni-yapildi-6.jpg

fen-matya-odul-toreni-yapildi-7.jpg

fen-matya-odul-toreni-yapildi-8.jpg

fen-matya-odul-toreni-yapildi-10.jpg

fen-matya-odul-toreni-yapildi-20.jpg

fen-matya-odul-toreni-yapildi-21.jpg

fen-matya-odul-toreni-yapildi-22.jpg

fen-matya-odul-toreni-yapildi-24.jpg

fen-matya-odul-toreni-yapildi-25.jpg

fen-matya-odul-toreni-yapildi-26.jpg