Salarha Tüneli Seçim Malzemesi Olmaktan Çıkacak

Salarha Tüneli Seçim Malzemesi Olmaktan Çıkacak
Bıyık: "Salarha tünelini seçim malzemesi olmaktan çıkaracağım. Tüneli yapmak inşallah CHP iktidarına nasip olacak."

Salarha bölgesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık'a sürpriz karşılama...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık'ın sloganını "Bu sefer tamam, bu sefer Kenan" şeklinde belirleyen Rizeliler, yıllardır seçmenin oyuna birilerinin ipotek koyduğunu, Rizeli'nin çantada keklik görüldüğünü belirterek, bunu 7 Haziran'da değiştirip oylarını bu kez birilerinin baskısı, zorlaması, tehdidi ile değil, kendi hür iradesi ile kullanacaklarını söylüyor.

Hafta sonunu Salarha bölgesinde geçiren CHP Adayı Kenan Bıyık, Küçükçayır'da karşılaştığı sürprizle mutlu oldu. Köyde pankartla karşılanan Kenan Bıyık'a hitaben "Kış geçti bahar geldi hava değişti, gün geçti devran döndü her şey değişti, biz değiştik sen değiştin zaman değişti, ama senin bizdeki yerin hiç değişmedi." yazılı pankartla duygulanan CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık, Küçükçayır halkına kendisine gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür etti.

Küçükçayırlı bir vatandaş, bu seçimde tanımadığı adaylara değil, yıllardır Rize'nin ve Rizelinin her işine koşan Kenan Bıyık'a oy vereceğini söyleyerek, "Yıllardır, dışarıdan dayatılan, hiç tanımadığımız ve bizi tanımayan adaylara öyle ya da böyle oy verdik. Salarha'ya seçim öncesi tünel sözü verip, seçimden sonra okulları, postaneleri kapatanlara artık verilecek oyumuz yok. Şimdi yine seçim geldi, yine tünelle yatıp kalkmaya başladılar. 20 senedir, seçim öncesi gündeme getirilen Salarha tünelini şimdi ısıtıp yeniden ortaya attılar. Bizi, çantada keklik görenlere bu sefer oy yok. Kendi vekilimizi bu kez kendimiz seçeceğiz. Tanıdığımız, bildiğimiz ve bizi tanıyan adayımız Kenan Bıyık'tır." şeklinde konuştu.

SALARHA TÜNELİNİ SEÇİM MALZEMESİ OLMAKTAN ÇIKARACAĞIM

Andon'da kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Kenan Bıyık, "Salarha Tünelini yapmak inşallah bize nasip olacak. Yıllardır seçim malzemesi haline getirilen tüneli yaparak, bunu seçim malzemesi olmaktan çıkaracağım. 7 Haziran'a kadar ihale edilmezse CHP iktidarında ilk işim bu ihalenin yapılması olacak. İhale seçim öncesi yapılırsa, Salarha bölgesi için gerekli olan tünelin en kısa zamanda tamamlanmasını sağlayacağım. Sadece tünel değil, Salarha bölgesini, altyapı ve üst yapı yatırımlarıyla yaşanacak bir bölge haline getirmek için çalışacağım." dedi.