Şansal'lı Rize 3 Puan Peşinde

Şansal'lı Rize 3 Puan Peşinde
Çaykur Rizespor Bank Asya 1. Liginin 15. haftasında bugün yeni hocasıyla ilk kez taraftarının karşısına çıkıyor

Bank Asya 1. Lig'de 21 puanla 9. sırada bulunan Çaykur Rizespor, 19 puanla 10. sırada yer alan Mersin İdman Yurdu ile Rize'de karşı karşıya geliyor.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Karşıyaka'ya 2-0 kaybettikten sonra Oktay Çevik - Hasan Vezir ikilisinin kulüp yönetimiyle karşılıklı anlaşmaları sonucu istifa etmelerinden sonra teknik direktör arayışına giren ve Mehmet Şansal ile bu sorununu çözen Yeşil Mavililer bugün ilk defa yeni hocasıyla kendi evinde sahaya çıkıyor.

Rize, spor kamuoyunda isminin hiç duyulmaması nedeniyle büyük tepkilere maruz kalan ve Mehmet Cengiz Tesisleri'nde bir grup taraftar tarafından siyah çelenkle karşılanan  teknik direktör Mehmet Şansal'ın Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında nasıl bir onbirle ve taktikle sahaya çıkacağı merak konusu olurken şampiyonluk bekleyen taraftarların büyük çoğunluğunun ismini ilk kez duydukları hocaya ve Türkcell Süper Lig umutlarını bir anda yok eden Çaykur Rizespor Kulüp Yönetimine karşı bu maçta nasıl bir tavır sergileyecekleri ise ayrı bir merak konusu.

Saat 13.30'da başlayan Rize Yeni Şehir Stadı'nda n Çaykur Rizespor - Mersin İdman Yurdu karşılaşmasını Denizli Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Taner Gizlenci yönetiyor. Gizlenci'nin yardımcılıklarını ise Sakarya Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Ömer Faruk Yeşil ile İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Şenol Ersoy yapıyor. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise yine Denizli Bölgesi Klasman Hakemlerinden Muhsin Çayan.