Sayas Elektrik Yeni Yerinde

Sayas Elektrik Yeni Yerinde
10 yıldır Rize'de hizmet vermekte olan Sayas Elektrik yeni yerinde yine Rizelilerin hizmetinde...

Rize Merkez Cumhuriyet Caddesi üzerinde 10 yıldır Rizelilerin hizmetinde bulunan Sayas Elektrik, Reşadiye Mahallesi Terminal Yanındaki yeni yerine taşınarak burada hizmet vermeye başladı.

Rize'de elektrik malzemesi ürünleri sektöründe toptan perakende satışın yanında taahhüt işleri, kompanzasyon pano işleri, VİKO Rize Ana Bayiliği, UFO satış noktası vb. hizmetlerle 10 yıldır büyük bir güven sağlayan Sayas Elektrik, yeni yerinde yeni konsepti ve daha fazla çeşit ürünle hizmete girerken bünyesinde ayrıca Mimar Murat Özdemir tarafından mobilya tasarımı, imalatı ve montaj hizmeti de sağlayacak.

sayas-elektrik-rize.jpg

Rize'nin sektörde yakınen tanıdığı isimlerden olan şirket yöneticilerinden Servet Karaca yaptığı açıklamada, değişimin ve yeniliğini herzaman yatırımlara güç katacağını belirtti. 320 metrekare üzerinde kurulan mağaza ile ilgili bilgi veren Karaca, “Çağımız teknoloji çağı ve bu çağa ayak uydurmak adına sürekli gelişen ve değişen dünyayı ve teknolojiyi takip etmek gerekiyor. Biz yıllardır bu sektördeyiz ve ürün çeşidi çoğaldıkça alan darlığı yaşar hale geldik. Müşterilerimizi düşünüp iyi bir piyasa araştırması ile insanlarımızın günlük ihtiyaçları esnasında gerek duyduğu ürünleri daha geniş olan bu yeni mağazamızda topladık. Burası hem daha ferah hem daha bol çeşit barındırıyor. Rize halkına hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yatırımımızın şehrimize hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.

servet-karaca.jpg