Seçkin Düğün Salonu Açıldı

Seçkin Düğün Salonu Açıldı
Rizeli işadamı Alibey Çelik ve Ortakları tarafından "Mutluluktaki Seçkin Mekanınız" sloganıyla Seçkin Düğün Salonu Rize'de açıldı.

Rizeli işadamı Alibey Çelik ve Ortakları tarafından "Mutluluktaki Seçkin Mekanınız" sloganıyla Seçkin Düğün Salonu Rize'nin Gündoğdu Beldesi Hamidiye Mahallesi'nde hizmete açıldı.

Açılışa Rize Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Sandıkçı, Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, İl Defterdarı Ali Tongül, İl Müftüsü İlyas Serenli, siyaset ve iş dünyası ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

seckin-dugun-salonu-3.jpg

Sandıkçı, Yıldız, Minder, Tongül ve Serenli'nin ortak kurdela kesimiyle hayırlı olması dileğiyle hizmete açılan Seçkin Düğün Salonu 1200 metrekare alanda 700 kişilik oturma kapasitesiyle bugünden itibaren Rize'de hizmet verecek.

seckin-dugun-salonu-4.jpg

Bugün hizmete açılan Seçkin Düğün Salonu ortaklarından Alibey Çelik yaptığı açıklamada 700 kişilik oturma alanıyla hizmete açılan salonun tüm Rizelilere hayırlı olmasını dilerken salonda düğün ve nişan törenlerinin yanısıra yemekli toplantılar, konferanslar ve çeşitli organizasyonların yapılabileceği bilgisini verdi.

seckin-dugun-salonu-10.jpg

seckin-dugun-salonu-2.jpg

seckin-dugun-salonu-9.jpg

seckin-dugun-salonu-5.jpg

seckin-dugun-salonu-8.jpg

seckin-dugun-salonu-6.jpg

seckin-dugun-salonu-7.jpg

seckin-dugun-salonu-11.jpg