Sedat Peker, CHP’li Ağbaba’yı Fena Faka Bastırdı

Sedat Peker, CHP’li Ağbaba’yı Fena Faka Bastırdı
TBMM Genel Kurulunda Ak Parti’yi Ünlü İş Adamı Sedat Peker üzerinden hedef alarak eleştirmek isteyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Sedat Peker’in açıklamalarıyla fena faka bastı.

Ağbaba’nın vatanseverliğinden rahatsız olduğu Sedat Peker’i cezaevinde özel izinle ziyarete gittiği ortaya çıktı.

CHP Grup Başkanvekili Veli Ağbaba meclis kürsüsünden yaptığı bir konuşmada Ak Parti'yi eleştirmek için; ''Bu kadronun yani AKP’nin vatanseveri Sedat Peker, hayırseveri Rıza Sarraf” şeklinde konuştu. Sedat Peker, bugün sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, CHP Grup Başkan Vekili Veli Ağbaba'nın kendisini şu an grup başkanvekili olan bir başka CHP'li milletvekili ile birlikte cezaevinde Bakanlıktan alınan özel izinle ziyaret ettiğini açıkladı.

Sedat Peker bugün sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir köşe yazısında Veli Ağbaba'nın kendisini ziyarete geldiğini, ortak bir milletvekili arkadaşları vasıtasıyla bir konuyla ilgili günah çıkardığını dile getirdi.

İşte Çok Konuşulacak O Köşe Yazısı

Kıymetli Dostlarım,

Sizlerinde şahit olduğu üzere, siyasetin sıcak konularının içine dahil olmamak adına gayret sarf ediyorum (Ancak her nedense muhalefet partilerinin yetkilileri tarafından da devamlı olarak siyaset arenasına davet ediliyorum.).

Ana muhalefet partisi chp'nin Milletvekilleri'nden veli ağbaba isimli şahıs, yeni TÜRKİYE'den bahsederken, şahsımın isminin bir VATANSEVER olarak ön planda olmasından dolayı kendince rahatsızlığını dile getirmiş.

ÜLKEMİZİN emperyalist güçler tarafından "FETRET DEVRİ"ne sokulmaya çalışıldığını hissedip AK PARTİ'ye desteğimi açıkladığım için bu şahsın bana gösterdiği tavırdan dolayı gurur duyarım. Ancak veli ağababa isimli bu şahsa da özellikle şunu sormak isterim; Madem şu an ismimin VATANSEVER olarak anılmasından bu kadar rahatsızsa kendisi cezaevinde şahsımın ziyaretine neden gelmiştir (Şu an chp'nin grup Başkanvekili olan özgür bey isminde bir Milletvekili ile beraber gelmişlerdi.) ?

Bu söylediğimi okuyunca; "Biz insan hakları inceleme grubunda olduğumuz için geldik.” diye kamuoyunda lehte bir algı oluşturmaya çalışabilecekleri için şunu özellikle belirtmek isterim; Ben kendileri ile görüşmek için herhangi bir davette bulunmamıştım. Ayrıca kendilerine haber de yollamamıştım. Bakanlıktan özel izin alarak şahsımı ziyarete gelmişlerdi.

Madem bu şahıs dürüstlükten bahsediyor, o zaman cezaevi ziyaretinde ne konuştuğumuzu da açıklasın. Bağımsız Milletvekili olan ortak bir dostumuza benle alakalı bir konuyla ilgili ” Benim o olayla (gazetede çıkan yazıyla) bir ilgim yok." diye neden günah çıkarmış. Bunu da açıklasın.

Kıymetli Dostlarım, şunu özellikle belirtmek isterim; YÜCE ALLAH'a şükürler olsunki 15-16 yaşımdan bu yana yetiştiğim her semtte, anneler ve babalar çocuklarına VATANSEVERLİK ölçüsü olarak şahsımı örnek gösterirlerdi. VATANSEVERLİK gibi yüksek bir makama lâyık olabilir miyim bilmiyorum. Ancak bildiğim tek şey milyonlarca insan tarafından dile getirilen VATANSEVERLİĞİMİN, AK PARTİ iktidarı ile başlamadığıdır. Otuz senedir, tüm caddelerde, sokaklarda, okullarda, cezaevlerinde benim nasıl bir VATANSEVER olduğum dilden dile zaten konuşulmaktadır.

Ayrıca şunu da ek olarak belirtmek isterim;cezaevine şahsımı ziyarete gelenlerin arasında AK PARTİ’ye mensup hiç Milletvekili olmadı (Yani ben AK PARTİ’nin ürünü değilim.). Genelde iki büyük muhalefet partisinin Milletvekilleri ziyaretime gelmiştir (Siz chp yönetimi olarak ATATÜRK'ün emaneti olan DEVLETÇİLİK ve MİLLİYETÇİLİK ilkelerini terk ettiğiniz için bizim de duruşumuz sizlere karşı tabi ki farklılaşacaktır.Başka türlü bir tavrımızın olması ise asla mümkün değildir.).

Sayın Deniz Baykal dahi; ‘’Bu parti git gide pkk'ya benzemeye başladı.’’ diyorsa bence şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekenler sizlersiniz, ben değilim. Cezaevinden tahliye olduğum gün söylediğim sözlerimin arkasındayım. TÜRK-İSLAM davasına kim hizmet ederse (Kişi, kurum hiç fark etmez.) ben ve arkadaşlarımda onlara hizmet edeceğiz. Yani görünen o ki en az 100 sene boyunca mezhepçilik taassubundan kurtulamayan chp’ye hizmet etmemiz mümkün olmayacaktır (Ayrıca sizin ve birçok chp Milletvekili'nin açıklamalarını okuduğumda sanki pkk'nın basın bültenini dinlediğim hissine kapılıyorum.).

veli ağababa sana en son olarak şunu söylemek isterim; bence anormal olan benim VATANSEVER olmam değil, TÜRKİYE’de siyasetçi kıtlığından dolayı her dönem senin Milletvekili olarak bu ÜLKENİN hazinesinden maaş almandır.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER