Sedat Peker: İnsanlığı Erasmus'tan Değil, Mekkeli Yetimden Öğrendik

Sedat Peker: İnsanlığı Erasmus'tan Değil, Mekkeli Yetimden Öğrendik
Ünlü iş adamı Sedat Peker bugün kaleme aldığı yazısında Suriyelilere yardım konusunu ele aldı. Yazısında Geçmiş aylarda Suriyelilere yardım konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirenlerin bugün geldikleri noktayı ele aldı.

Yazısında geçmiş aylarda Suriyelilere yardım konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirenlerin bugün geldikleri noktayı ele alan Ünlü İş Adamı Sedat Peker, yardımsever vatandaşları kendisinin de yardımda bulunduğu “İHH Vakfı” aracılığıyla yardıma davet etti.

Bugünkü paylaşımında Ertuğrul Özkök örneği vererek 'Yavuz hırsız ev sahibini bastırır' ifadelerine yer veren Peker'in o yazısı şöyle:

Kıymetli Dostlarım,

Öncelikle Cumanızı kutlar, bu mübarek günün, var olan onur ve şerefinizi çoğaltarak devam ettirmesini, ayrıca da zulme uğramış tüm mazlumlara, zalimler karşısında mutlak galibiyet getirmesini, YÜCE ALLAH’tan dilerim. Bizler insan sevgisini; Rotterdamlı Erasmus'tan değil, MEKKELİ bir yetimden (S.A.V) öğrendiğimiz için gariplere yardım etmenin bir görev olduğunu sözde hümanistlerden çok daha iyi biliriz.

Tüm Avrupa, 50 Bin Suriyeli göçmeni zorla kabul ederken biz milyonlarca göçmeni şerefle kabul edip, kendi halkımızın çoğu zor durumdayken bile milyarlarca dolarımızı onlar için feda ettik. Beni en çok hayrete düşüren konu ise Cumhurbaşkanı’mızı Suriyeliler’e sahip çıkmakla suçlayanların, şimdi gazete köşelerinde Suriyeliler’e gösterdikleri sahte şefkat olmuştur.

Sayın TAYYİP ERDOĞAN, Suriyeliler’e karşı nasıl davranmamız gerektiği ile ilgili ASHAB-I KİRAM zamanındaki bir örneği vererek MUHACİRLER’e, ENSAR gibi ev sahipliği yaparak yardımcı olun,onlara sahip çıkın dediğinde demediklerini bırakmayanlar,bugün manşetlerinde “İnsanlık bitti.” diye manşetler atıp körpe bedenlerin cesetlerini yayınlayarak insan olma rolü yapmaktalar (Doğan grubu ve benzerlerinden bahsettiğimi tahmin etmişsinizdir.).

Bırakın gazeteciliği insanlıktan bile nasibini almamış ertuğrul özkök, daha önceki yazılarında Suriyeliler ile ilgili biz almanyadan zengin miyiz? Neden Suriyeliler'in hepsine biz bakıyoruz? Derken şimdi ağız değiştirerek Sayın CUMHURBAŞKANI'nı suçlamış,bu çocuklar senin yüzünden öldü demiştir. Yavuz hırsızın ev sahibini bastırmaya çalışması atasözü galiba en çok bu iğrençliğe uymaktadır. O çocukların katili, pitbulluğunu yaptığın aydın doğan ve aydın doğanında bağlı olduğu siyonist para baronlarının olduğunu, bir gram şeref ve namus sahibi olan bu dünyadaki bütün herkes bilmektedir. aydın doğan pitbull'u, ertuğrul özkök'ün bu sözlerinden dolayı oluşan tepkiyi azaltmak için pitbull'unun yazılarına ara verdirmiştir. Ancak üst aklın elemanı olan sizler, şunu asla unutmayın;bu milletin hafızası hainlerin yaptıklarını hiçbir zaman unutmamak üzere programlanmıştır. Men dakka dukka (Eden bulur.) ve bulacaktır...

Kıymetli Dostlarım, hepimiz tabi ki çok üzgünüz. Üzgün olmamızın yanında elinde imkan olanlarımızın az çok demeden bu mülteci kardeşlerimize yardım etmeleri çok doğru olacaktır. Ben bu durumlardaki yardımlarımı “İHH Vakfı” aracılığıyla gerçekleştiriyorum. Bu vakıfta ki görevli herkesin dürüstlüğüne ve samimiyetliğine birçok kez şahit oldum.

Paylaşımımın sonunda vakfın sadece Suriyeli mültecilere harcanmak üzere oluşturulan hesap numarasını paylaşacağım. Yardım etmek isteyenler gönül rahatlığıyla bu hesaplara para yatırabilirler.

* Tüm hatlardan SURİYE yazıp 3072’ye göndererek 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

* IBAN TL TR660001000488021249945007 (Ziraat Bankası)

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER