Sedat Peker, Suikast İddialarını ti'ye Aldı VİDEO İZLE

Sedat Peker, Suikast İddialarını ti'ye Aldı VİDEO İZLE
Rizeli Ünlü İşadamı Sedat Peker kendisine suikast düzenleneceği iddialarını ti’ye aldı, suikast iddialarının hikayeden ibaret olduğunu ve 16 yaşından beri bu hikayeyi dinlediğini söyledi.

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) İzmir Şubesi’nin geçen hafta düzenlenen açılış töreninde izdiham yaşatan ve sloganlarla karşılanan Ünlü İşadamı Sedat Peker, kendisine suikast düzenleneceği iddialarına cevap verdi. Peker, suikast iddialarını ti’ye alırken, “Ben 16 yaşından beri bu hikayeyi durmadan dinlerim. Yaşım oldu 44. Bu hikayeyi biz çok daha dinleriz. Rahat olun kardeşlerim.” dedi. Peker, konuşmasının sonunda da yine sloganlarla yoğun sevgi gösterilerine maruz kaldı.

sedat-peker-rizeli-isadami.jpg

SEDAT PEKER: 16 YAŞIMDAN BERİ BU HİKAYEYİ DİNLİYORUM, YAŞ OLDU 44, DAHA ÇOK DİNLERİZ BU HİKAYEYİ

Peker, açılış törenindeki konuşmasında suikast iddiaları ile ilgili “Son günlerde moda oldu. Sağda solda duyuyorum. Falanca kez grup Sedat Peker’e suikast düzenleyecekmiş, filanca kez grup Sedat Peker’e suikast düzenleyecekmiş, filanca kez grup suikast düzenleyecekmiş. Dostlarım, ben 16 yaşından beri bu hikayeyi durmadan dinlerim. Yaşım oldu 44. Haziran’da 44 yaşına giriyorum. Ben 16 yaşından beri bu hikayeyi çok dinledim. Büyük Allah dostu Mehmet Akif Ersoy diyor ki; ‘Allah’ın tuttuğunu kimse azad edemez. Bizi diyor Allah tutmuş kim eder azad’. Dostlarım bize ömrü Allah verdi. Kullarının bize ömür biçmesine Allah müsaade etmez. Ancak, vakadır olur. İnsan ömrü. Herkes ömrünü tamamlayacaktır. Bir gün ömrümüzü tamamladığımız zaman, biz hiçbir zaman şunu söylemedik. Bu dünya aman 1 dakika daha fazla yaşayalım. Bu dünya kendinin çok sevenlerin olsun. Bizim böyle bir isteğimiz olmadı. Bizim bir isteğimiz oldu. Bu dünyada adam gibi yaşayacağız, adam gibi duracağız. Gittiğimiz yerlerde adam geldi diyecekler. Bizim arkadaşlarımız için de adamın arkadaşları diyecekler. Biz bu şerefi taşıyabilirsek, bu dünyadaki görevimizi yapmışız demektir. Allah razı olsun kardeşim. Mehmet Akif Ersoy (ra.)’nın biraz önce dediğini tekrar etmek isterim. Allah’ın tuttuğunu kimse azad edemez kardeşlerim. Bizi Allah tutmuştur. Hiç kimse de azad edemez. Dediğim gibi 16 yaşımdan beri bu hikayeyi ben çok dinledim. Yaş oldu 44. Bu hikayeyi biz çok daha dinleriz. Rahat olun kardeşlerim.” dedi.

sedat-peker-izmir-misiad-acilisinda-2.20150411010144.jpg