Sedat Peker’den Hürriyet’e Nokta Atışı

Sedat Peker’den Hürriyet’e Nokta Atışı
''Terör örgütü propagandası yapmak'' suçundan soruşturma başlatılan Doğan Medyası, Rize’de düzenlenecek olan Teröre Lanet Mitingine katılacak Ünlü İş Adamı Sedat Peker’i eleştirince Peker’in cevabı nokta atışlı oldu.

Geçtiğimiz günlerde Doğan Medya Grubu bünyesindeki basın kuruluşlarında yer alan bazı haberlerden dolayı yetkililer hakkında, ''terör örgütü propagandası yapmak'' suçundan soruşturma başlatıldı. Aynı gruba ait Hürriyet Gazetesi ise Rize’de düzenlenecek olan Teröre Lanet Mitingine Sedat Peker’in katılacak olmasını eleştirdi. Peker'in bu eleştiriye cevabı ise nokta atışlı oldu.

Ünlü iş adamı Peker de sosyal medya hesaplarından verdiği cevapta, PKK’lıları cici çocuk olarak haber yapan basının, kendisinin katılacağı Teröre Lanet Mitingini eleştirmesinden şeref duyacağını kaydederek,  Doğan Medya Grubu tarafından kötülendiği için mutlu olduğunu, aynı grubun kendisini övmesinin ise en büyük ceza olacağını belirtti.

Peker, paylaşımında ayrıca mitingi komik bulduğunu söyleyenleri de hain olarak niteleyerek “Bu mitingi komik bulduğunu söyleyen hainler,mitinge iştirak eden onbinleri gördüklerinde acaba ne diyeceklerdir.” Dedi.

İşte Peker’in o paylaşımları:

sedat-peker-twitter.jpg