Sedat Peker’den Uyuşturucuyla Mücadeleye Destek VİDEO İZLE

Sedat Peker’den Uyuşturucuyla Mücadeleye Destek VİDEO İZLE
Ünlü iş adamı Sedat Peker, Uyuşturucuyla Mücadele İçin Hazırlanan ''Hayata Tutun'' isimli Kamu Spotunun Tanıtım Gecesine katıldı. Peker, uyuşturucuyla mücadeleyi kutsal bir dava olarak gördüğünü kaydederek mücadele içerisinde bulunan herkese teşekkür etti

Uyuşturucuyla Mücadele İçin Hazırlanan ''Hayata Tutun'' isimli Kamu Spotu’nun Tanıtım Gecesine katılan ünlü iş adamı Sedat Peker, insanların uyuşturucuya alıştırılmasını ve insanlara uyuşturucu kullandırılmasını; insanların mertçe mücadele edip savaşabilme hakkı olmadan kalleşçe öldürüldüğü gün savaşı olarak düşündüğünü kaydetti.

sedat-peker-hayata-tutun-projesi2.jpg

Peker, gecede hem röportajda bulundu hem de konuşma yaptı. Röportajında “İnsanların mertçe mücadele edip savaşabilme hakkı olmadan kalleşçe öldürüldüğü gün savaşı olarak düşünüyorum. Birilerinin çocukları daha lüks yaşasın diye, kendileri daha lüks bir atmosfer içinde olsun diye tanımadıkları insanların çocuklarını zehirlemek süretiyle öldürdüklerini düşünüyorum. Bununda adil olmayan, yakışık olmayan bir savaş biçimi olduğunu düşündüğüm için bu sebeple dünyanın neresinde olursa olsun verilen bu mücadelelerin hepsine elimden geldiğince destekleme gayretinde oluyorum. Teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer veren Peker, “Sanatçı dostlarınız da bugün yanınızdaydı bu haklı mücadelede mücadeleye nerden başlamamız gerekiyor ilk önce” şeklinde sorulan soruya ise “Kıymetli dostum öncelikle bu mücadele devletin mücadelesidir . Bunu belirtmek gerekir. Bireyler olarak bizim mücadelemiz asla olamaz. Öncelikle devletin mücadelesidir. Bizler bireyler olarak devletin polisine, savcısına yardımcı olma görevi olarak düşer. İyi bir ebeveyn olmaktan başlamak bence ilk basamak olması bu mücadelede çok doğru olur diye düşünüyorum.” diye cevap verdi.

sedat-peker-hayata-tutun-projesi1.jpg

Peker, röportajının ardından ise yaptığı konuşmada uyuşturucu ile mücadelenin önemine değinerek uyuşturucu ile mücadelede bulunan herkese teşekkür etti, bu mücadele içerisinde yer alan herkesten Allah (c.c.)’nin razı olması dileğinde bulundu.

sedat-peker-hayata-tutun-projesi.jpg

İşte Peker’in o röportajı ile konuşması ve geceye katılan diğer sanatçılardan bazılarının açıklamaları: