Şehit Metin Çetin İlköğretim Okulu’na RENK Geldi!

Şehit Metin Çetin İlköğretim Okulu’na RENK Geldi!
Rize Valisi Ersin Yazıcı, RENK Projesi kapsamında Güneysu Kıbledağı Şehit Metin Çetin İlköğretim Okulu’na ziyarette bulundu.

9 Şubat 2012 günü Hakkâri İli Çukurca İlçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Onbaşı Metin Çetin’in adının verildiği Güneysu Kıbledağı Şehit Metin Çetin İlköğretimokulunu ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, idareci ve öğretmenlerin katılımıyla RENK Projesini değerlendirdi.

ersin-yazici-guneysu-kibledagi-sehit-metin-cetin-ilkokulu-ortaokulunda-renk-projesinde-2.jpg

Toplantı sonrasında Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Mehmet Özer, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Güneysu İlçe Millî Eğitim Müdürü Bayram Gündoğar  ile birlikte kitap okuma saatine katıldı.

ersin-yazici-guneysu-kibledagi-sehit-metin-cetin-ilkokulu-ortaokulunda-renk-projesinde-4.jpg

Okumanın son derece faydalı olduğunu aktaran Vali Yazıcı, "Amacımız Rize'de kitap okumayı bir yaşam tarzı haline getirmektir." dedi.

Rize'de eğitime nitelik kazandırma projesi çerçevesinde okullarda bir hareketlilik yaşandığını söyleyen Vali Yazıcı, "Hepimizin eğitime yüksek oranda destek vermesiyle eğitimde arzu edilen başarı yakalanacaktır. Eğitimde başarılı olmak istiyorsak, sürekliliği göz ardı edemeyiz. Eğitim uzun soluklu bir süreçtir. Bu yüzden biz Rize'nin eğitiminde bıkmadan, yılmadan, sabırla yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

ersin-yazici-guneysu-kibledagi-sehit-metin-cetin-ilkogretim-okulu’nda-renk-projesinde.jpg

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Ersin Yazıcı, düzenli olarak okulları ziyaret ettiğini ve öğrencilerin kitap okuma saatine aktif olarak katıldığını söyledi.

Güneysu Kıbledağı Şehit Metin Çetin İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Fatih Dağdelen'den bilgi alan Vali Yazıcı, daha sonra okuldan ayrıldı.

ersin-yazici-guneysu-kibledagi-sehit-metin-cetin-ilkokulu-ortaokulunda-renk-projesinde-3.jpg

ersin-yazici-guneysu-kibledagi-sehit-metin-cetin-ilkokulu-ortaokulunda-renk-projesinde-5.jpg