Selçuk Aslan Pazar Kaymakamlığına atandı

Selçuk Aslan Pazar Kaymakamlığına atandı
Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'in Rize Vali Yardımcılığına atanmasıyla boşalan Pazar Kaymakamlığına Selçuk Aslan atandı.

Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri-Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'in Rize Vali Yardımcılığına atanmasıyla boşalan Pazar Kaymakamlığına Elazığ ili Kovancılar ileçesi Kaymakamı Selçuk Aslan atandı.

SELÇUK ASLAN KİMDİR?

selcuk-aslan-pazar-kaymakami.jpg

1978’ de Kırşehir’de dünyaya geldi. İlk ve orta öğremini Kırşehir’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasi Bilgiler Fakültesinden 1998 de mezun oldu. Aynı yıl İ.Ü. İktisat Fakültesinde lisans üstü çalışmalarına başladı.

2001 yılında Edirne Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam Adaylığı süresinde Keşan, Enez ve Tomarza İlçelerinde Kaymakam Vekilliği Görevlerinde bulundu. 12 ay süreyle Londra’da yurt dışı stajı ve MGK Genel Sekreterliğinde Kamu Diplomasisi kursunun ardından katıldığı 89. dönem Kaymakamlık kursunu dönem birinci olarak tamamlamıştır.

2005 – 2006 yıllarında Kayseri İli Tomarza Kaymakamlığı,

2006–2008 yıllarında Bingöl ili Yayladere Kaymakamlığı görevlerinin ardından 04.08.2008 tarihli kararname ile Kovancılar Kaymakamlığı görevine atanan ASLAN İngilizce bilmekte olup, evli 1 çocuk babasıdır.