Selçuk Bayraktar’ın RTEÜ’deki Program Saatinde Değişiklik

Selçuk Bayraktar’ın RTEÜ’deki Program Saatinde Değişiklik
Selçuk Bayraktar’ın RTEÜ’deki programı 21 Kasım Salı günü saat 14.00’ten saat 15.30’a ertelendi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamada, Selçuk Bayraktar’ın RTEÜ’de düzenlenecek “Gençlik Buluşması”nın saatinde değişiklik yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, “21 Kasım Salı günü saat 14.00’te düzenlenecek olan ‘Selçuk Bayraktar Gençlik Buluşması’, Selçuk Bayraktar’ın programındaki değişiklik nedeniyle aynı gün saat 15.30’da yapılacaktır” denildi.

Türkiye’nin ilk milli S/İHA sistemlerinin ve ilk milli insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma'nın mimarı, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, RTEÜ'deki programda Milli savunma alanında yaptığı çalışmalarla, yerli ve milli teknoloji üretiminin önemi hakkında konferans verecek.

Bayraktar, konferansının ardından gençlerin sorularını yanıtlayacak.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum