Selçuk İnan Çaykur Rizespor Mağlubiyetini Değerlendirdi

Selçuk İnan Çaykur Rizespor Mağlubiyetini Değerlendirdi
Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, deplasmanda 1-0 öne geçmelerine rağmen 3-1 mağlup oldukları Çaykur Rizespor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. İnan, "Bu benim kariyerimdeki en üzüldüğüm maç oldu" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Çaykur Rizespor ile Gaziantep FK, Çaykur Didi Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşmayı Çaykur Rizespor 3-1 kazandı. Karşılaşmanın ardından Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan maçı değerlendirdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Selçuk İnan, "Mücadelelerinden ötürü oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Bugün ellerinden geleni yaptılar. Öne de geçtik. Dediğimiz pozisyonları da yakaladık ama bugün maçı kaybettik. Bu benim kariyerimdeki en üzüldüğüm maç oldu. Gerçekten çok üzgünüm. Oyuncularım çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorlar. Dediğim gibi biraz zorlanıyorum. Bugün maçı çok daha önceden rahat bir şekilde koparabilirdik, kazanabilirdik. Futbolun güzelliği de bu. Maalesef bugün futbolun güzelliği bizim aleyhimize işledi. Bu yüzden de biraz üzgünüm" şeklinde konuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.