Semerkand'dan Cimil'e 500 Ağaç

Semerkand'dan Cimil'e 500 Ağaç
Semerkand Haftası etkinlikleri kapsamında Rize’nin İkizdere ilçesi Cimil Vadisi’nde 2. Hatıra Ormanı Dikim çalışması gerçekleştirilecek.

Semerkand ve Karadeniz Vakıf Başkanı Ercan Aktepe; Rize’nin İkizdere ilçesi Cimil Vadisi’nde Pazar günü 500 adet ağaç fidanı ile hatıra ormanı dikimini gerçekleştireceklerini açıkladı.

23 Haziran Pazar günü Saat:12.00’de İkizdere Cimil Vadisi’nde gerçekleştirilecek etkinlik için Rize Merkez Eski Orta Camii Arkası Merkez İşhanı önünden aynı günün sabahı saat: 09.00’da ücretsiz otobüs kaldıracaklarını açıklayan Aktepe şunları kaydetti: Sayın Valimiz Nurullah Çakır, Garnizon Komutanımız Kıdemli Albay İsmet Cansaran, Belediye Başkanımız Halil Bakırcı, Emniyet Müdürümüz Hüseyin Yenice’nin yanı sıra ilimiz kurum müdürleri, daire amirleri ile tüm halkımızın davet edildiği, SEMERKAND Haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl 2. gerçekleşecek olan İkizdere Cimil Vadisi ağaçlandırma çalışması 23 Haziran 2013 Pazar günü yapılacaktır. Eski Orta Cami arkası Merkez İşhanı önünden sabah saat 09.00’da otobüslerle hareket edilecek olan etkinliğimizde öğlen yemeği ve ulaşım tarafımızdan ücretsiz sağlanacaktır. Etkinliğimize tüm halkımız davetlidir.”