Şenocak Rize'yi Şenlendirdi

Şenocak Rize'yi Şenlendirdi
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Rize İl Müftülüğünce düzenlenen “Hz.Peygamber ve İnsan Onuru” konulu konferansta Dr.İhsan Şenocak, Rize'yi şenlendirdi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde Rize İl Müftülüğü tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Samsun Aşıkkutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr.İhsan Şenocak, konuk olarak ise Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Süleyman Mollaibrahimoğlu, Çaykur İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Haydar Eroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım,  İlçe Müftüleri, Daire amirleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(18).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(2).jpg

İlahiyat Fakültesi Camii İmam-Hatibi Mustafa Yılmaz’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda İl Müftüsü Yusuf Doğan, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katkıda bulunan Belediye, Çaykur, Sivil Toplum Kuruluşları, din görevlileri ve emeği geçen herkese teşekkür ederek Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya plaket takdim etti. Çaykur’un plaketini ise Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin Çaykur İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Haydar Eroğlu’na takdim etti.

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(6).jpg

Programda ayrıca Müftülükçe ilk ve orta dereceli okul öğrencileri arasında düzenlenen hutbe, şiir ve kompozisyon yazma yarışmalarında dereceye girenlere ödül verildi.

Ardından “Hz. Peygamber ve İnsan Onuru” temalı konferansını sunmak üzere Samsun Aşıkkutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr. İhsan Şenocak kürsüdeki yerini aldı. Şenocak Hz. Peygamber ve Sahabenin insana onurunu iade eden kıssalarından örnekler vererek hüzünlü bir anlatımla davetlilere duygu dolu eşsiz bir gece yaşattı.

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(1).jpg

Program sonunda Müftülükçe Dr. İhsan Şenocak adına düzenlenen plaketi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Süleyman Mollaibrahimoğlu takdim etti.

Yoğun katılımın yaşandığı konferansı izlemeye gelenler salona sığmadıkları için kendilerine sinevizyon gösterimi ile ek bir salon tahsis edildi.

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(3).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(4).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(7).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(9).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(10).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(11).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(12).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(13).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(5).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(14).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(15).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(16).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(17).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(21).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(8).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(25).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(24).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(26).jpg

ihsan-senocak-rizeyi-senlendirdi-(19).jpg