Serdar ile Kendirli'ye Piyango Vurdu!

Serdar ile Kendirli'ye Piyango Vurdu!
Kendirli Belde Belediye Başkanı Alaettin Serdar’dan Kendirli’ye dev kazanımlar…

Kendirli Beldesi, Belediye Başkanı Alaettin Serdar ile değişimi yaşıyor. Serdar’ın Başkan seçilmesiyle Kendirli’de değişim başladı. Belediye Başkanı Serdar’ın girişimleri sonucu Kendirli Beldesi, 400 Bin Tl. dolayındaki Paletli Ekskavatör iş makinası ile bir adet cenaze nakil aracını hibe olarak bünyesine kattı. Her iki aracın da gelecek hafta içerisinde Kendirli Belediyesi’ne teslimatının yapılacağı öğrenildi.

1967 yılında belde olan ve Milli Görüşün kalesi olduğundan 30 Mart 2014 yerel seçimlerine kadar Milli Görüş dışındaki hiçbir partinin seçim kazanamadığı Rize’nin Kendirli Beldesinde  Milli Görüşün hakimiyetine son vererek 666 oy farkıyla seçimi kazanan Ak Partili Alaettin Serdar, Kendirli’deki farkını hissettirmeye başladı.  30 Mart yerel seçimlerinden önce Kendirli’nin Ak Belediyecilikle tanışacağını ve Kendirli’de Ak Belediyecilik farkını hissettireceklerinin sözünü veren Alaettin Serdar, tarihi bir seçim sonucunun ardından belediye başkanı seçilince bu sözlerini tutmaya başladı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da yaşayan ve isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir iş adamı 400 Bin TL. değerindeki Paletli Ekskavatör iş makinasını  Kendirli Belediyesine bağışladı. Başkan Alaettin Serdar’ın Kendirli’ye kazandırdığı bir diğer hizmet aracı ise cenaze nakil aracı. Serdar’ın girişimleri sonucu cenaze nakil aracını hediye eden ise, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ile Ankara Büyükşehir Belediyesi.

Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar ise yaptığı açıklamada, 30 Mart seçimleri öncesinde Kendirli’nin Ak Belediyecilik ile tanışacağını ve 30 Mart’tan sonra Kendirli’nin şantiyeye dönüşeceği sözünü verdiklerini vurgulayarak, altyapı çalışmalarının ara vermeden hızla sürdürüldüğünü kaydetti.

alaettin-serdar.jpg

Ak Belediyecilik farkını Kendirli’de fark ettirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Serdar, “Bu çalışmaların dışında beldemizin ihtiyacı olan araçları beldemize kazandırmaya çalışıyoruz. Başlatmış olduğumuz çalışmalar sonucu hayırsever bir iş adamımız paletli ekskavatör iş makinasını, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek ise cenaze nakil aracını beldemize hediye etti. Hediye edilen araçlar için Kendirli Belediyesi adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Kendirli, bizim dönemimizde yapılan hizmeti ve Ak Belediyecilik farkını görecek.” dedi.