Serdar Tuncer Rizelilerle Buluşacak

Serdar Tuncer Rizelilerle Buluşacak
Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği organizasyonluğunda sezonun ilk programı "Serdar TUNCER ile Şiirli Muhabbet" sizlerle..

Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği organizasyonluğunda şair Serdar Tuncer, "Serdar TUNCER ile Şiirli Muhabbet” programıyla 10 Ekim Perşembe akşamı saat 19:00’da Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Rizelilerle  buluşacak. Biletler Kültür Merkezi gişelerinden temin edilebilir.

SERDAR TUNCER HAKKINDA...

“Sen İstanbul Kokardın” ve “Aynalar” şiir kitaplarının sahibi; 2005 yılının en iyi tv kültür sanat programı seçilen “Satır Arası Hikayeler”, Kanal A televizyonunda yayınlanan “Gecede Bir Gün”, Yaklaşık üç yıl Kanal A'da yayınlanan "Yıldızdan Mahyalar" ve Kanal 1'de yayınlanan "Türkiye'de ve Avrupa'da Ramazan" isimli programların sunucusu..

2008, 2009, 2010 ve 2011 Ramazanlarında Topkapı Sarayından canlı olarak sunduğu TRT1 İftar programıyla çaysız ama çay tadında muhabbet etti. TRT Haber'de "Yeni Şeyler Söylemek Lazım" programını Uğur ışılak'la birlikte sundu. Halen Radyo 15'te Yitik Hazine isimli programı hazırlayıp sunuyor.

Geçtiğimiz ramazan ayında Kanal D’de yayınlanan “Sahurdan Kalplere” isimli programı ile gönülleri fethetti.

Nasıl yetiştirdiğini anlamadığımız bir şekilde çeşitli programlar dolayısıyla dünyayı geziyor, şiir okuyor, muhabbet ediyor. Tüm Türkiye onu ve “Şiirli Muhabbet”ini çok seviyor.