Sezonun Son Sahnesini Yapıp Dinleyicisiyle Vedalaştı

Sezonun Son Sahnesini Yapıp Dinleyicisiyle Vedalaştı
Fantezi müziğinin güçlü seslerinden Hande Sönmez önceki akşam Bodrum Azka Otel'de sezonun son sahnesini yaptı.

Fantezi müziğinin güçlü seslerinden Hande Sönmez önceki akşam Bodrum Azka Otel'de sezonun son sahnesini yaptı. Oldukça keyifli gecen programda sanatçı son sahnesi olması dolayısıyla konukları ile vedalaştı.

Sevilen şarkısı "Püsküllü bela" ile sahneye çıkan sanatçı şarkı sonrası konuklarına "Bu gece burada bu sezonun son sahnesini yapıyoruz. Muhteşem bir yaz geçirdik sizlerle, özleneceksiniz. Bu gece bir repertuar hazırlamadık. siz isteyeceksiniz biz söyleyeceğiz" diyerek konuklarından istek şarkılarını almaya başladı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı Hande Sönmez tüm programını dinleyicisinin istekleriyle tamamlarken, keyifli anların yaşandığı program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Sezonun Son Sahnesini Yapıp Dinleyicisiyle Vedalaştı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.