SGK Rize'den Belediyeye Ziyaret

SGK Rize'den Belediyeye Ziyaret
Rize Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcıları Rize Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Özel Kalem Müdürü İshak Alim’le görüştü.

Her yıl 16 Mayıs’da düzenlenen ve bu yıl 6.’sı  12-18 Mayıs tarihleri arasına tekamül eden Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Rize Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcıları Rize Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Özel Kalem Müdürü İshak Alim’le görüştü.

Ziyarete Rize Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcıları Süleyman Onay, Mustafa Bakırcı ve beraberindeki personel katıldı. Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Süleyman Onay, Özel Kalem Müdür’ü Alim’’e Hafta dolayısı ile SGK kokartı taktı.

sgk-rizeden-belediye-ziyareti-1.jpg

Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Onay, ziyarette yaptığı açıklamada, “Sosyal ve kültürel alanda çeşitli etkinlikler düzenlemek suretiyle haftamızı kutluyoruz. Bu çerçevede çeşitli protokol ziyaretleri yaparak Sosyal Güvenlik Haftası ile ilgili bilgilerin paylaşımını sağlıyoruz. İl dışında olan Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap’a selam ve saygılarını, ziyaretlerinden ötürü  gösterilen ilgi ve alakadan ötürü ise Özel Kalem Müdürü İshak Alim’e teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Belediye Özel Kalem Müdürü İshak Alim ise, toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması adına vatandaşla sosyal güvenlik olgusunun oluşturulmasına katkı sağladıklarını  dile getirerek ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

sgk-rizeden-belediye-ziyareti-2.jpg