Şöhret ayrılık getirdi

Şöhret ayrılık getirdi
Popstar Alaturka isimli yarışma ile yıldızı parlayan Rizeli sanatçı Adnan Çakır'a şöhret yaramadı.

Popstar Alaturka isimli yarışma ile yıldızı parlayan Rizeli sanatçı Adnan Çakır'a şöhret yaramadı.

Çakır, şöhret basamaklarını tırmanmaya başladığı ilk günlerde eşi tarafından boşanma davası açılmıştı. Yaklaşık 1.5 yıl süren mahkeme geçtiğimiz hafta sonuçlandı. Rize Aile Mahkemesi, Tuba Çakır tarafından açılan boşanma davasını “Şiddetli geçimsizlik ve iki tarafından boşanmak istemesi” gerekçeleri ile çiftlerin boşanmaları yönünde karara bağladı.

Çakır konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Boşanmaların karşılıklı eşler arasındaki anlaşma üzerine doğal karşılanması gerekir. Anlaşamadık, boşandık. Bu bir tecrübedir. Elbette bundan sonraki yaşamımızda ders çıkartarak devam edeceğiz. Müziğe artık daha fazla zaman ayırma imkanım doğdu. Şimdi albüm çalışmam var. En kısa sürede albümümü çıkarıp sevenlerimle tekrar buluşacağım. Biz sanattan hiç kopmadık kopamayız. Yoğun bir tempo ile yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Eski soyadını geri alan Tuba Topçu'nun, müzisyen olmasına karşı çıktığı için Adnan Çakır'a boşanma davası açtığı ileri sürülmüştü. Ancak iddiaları yalanlayan Topçu ailesi, Çakır'ı müzik dünyasındaki yaşantısında her zaman maddi ve manevi destek olduklarını açıklamıştı.