Şok İddia: Ak Parti Üyesi ve Rizeli Olduğum İçin İşten Attılar

Şok İddia: Ak Parti Üyesi ve Rizeli Olduğum İçin İşten Attılar
Pegasus Havayolları’nda işten çıkarılan kabin memurları inanılmaz bir iddia ortaya attı. “Bizi AK Parti üyesi olduğumuz için işten attılar!”

Pegasus Havayolları’nda bu sabah 5 yıldızlı otele kahvaltıya davet edilen 120 kabin memuru işten atıldı. Sürpriz şekilde işlerine son verilen kabin memurları olayın şaşkınlığını yaşarken Airporthaber’e ilginç bilgiler ulaştı.

İşten çıkarılanların oluşturduğu whats up grubundaki yazışmada, işten atılan bir kabin memuru, “ Ak Parti üyesi ve Rizeli olduğum için işten attılar” ifadesini kullandı.

Sonrasında Airporthaber’in ulaştığı isminin açıklanmasını istemeyen Pegasus çalışanı,  ifadelerinin doğru olduğunu söyleyerek, “Bana senin 7 ceddin Ak Partili, burada ne işin var” dediler ve çıkışımı verdiler iddiasında bulundu.

Tazminat yok!

Pegasus’un küçülmeye gittiği gerekçesiyle işten çıkarılan bir başka kabin memuru E.İ ise,  iddiaları doğrulayarak kendisinin de Atatürk ilkelerine bağlı Ak Parti üyesi olduğu için işten çıkarıldığını ileri sürdü. E.İ, işten atıldıkları toplantı sonrasında bazı çalışanların evrakları yöneticilerin yüzüne fırlatarak tepkilerini gösterdiklerini kaydederken, Pegasus yöneticilerinin iki asgari ücret maaş yatırdıklarını ve tazminat alamayacaklarını ifade ettiklerini iddia etti.

ak-parti-uyesi-ve-rizeli-oldugum-icin-isten-attilar.jpg

Kaynak:Airporthaber