Sözgelmez'in Forması Sahibini Buldu

Sözgelmez'in Forması Sahibini Buldu
Rizespor’un 2000’inci golünü atan Murat Sözgelmez ile, formayı almaya hak kazanan Mehmet Tahsin Tansu'yu buluşturarak Sözgelmez'in formasını sahibine teslim ettik.

Rizespor  kulüp tarihinin 2000’inci golü K.Erciyesspor maçında defans oyuncusu Murat Sözgelmez’in ayağından gelmiş, bu futbolcu tarihe geçmişti. Bu tarihi gol öncesi olay53, Ajansrize.net ve 53habermerkezi.net  olarak ortaklaşa yaptığımız haberde “Tahminini yap, formayı kap” başlığı altında okurların yorumlarına başvurmuş ve toplam 231 yorum onaylanmıştı. Yapılan yorumlarda hiçbir okur Murat Sözgelmez ismini yazmadığı için, üç site editörü olarak ortak aldığımız kararda Murat Sözgelmez’in formasını, Rizespor tarihini araştıran Mehmet Tahsin Tansu ‘ya vermeyi uygun görmüştük. Bu bağlamda Rizespor’un 2000’inci golünü atan Murat Sözgelmez ile, formayı almaya hak kazanan Mehmet Tahsin Tansu’yu dün akşam Mehmet Cengiz Tesislerinde bir araya getirerek yeşil mavili formayı teslim ettik.

rizesporun-2000.-golu-forma-sahibi-buldu.jpg

Oldukça duygulu anların yaşandığı dakikalarda ilk olarak tarihi golü atan başarılı defans oyuncusu Murat Sözgelmez'e sözü bıraktık. Sözgelmez konuşmaısnda şunları söyledi.“Benim için çok büyük bir olay. Ç.Rizespor kulüp tarihinin 2000’inci golünü atmak bana nasip oldu. Maçtan önce böyle bir durumun söz konusu olduğunu bilmiyordum. Maçın son dakikalarında duran bir top oldu, bende ileri çıkmıştım, kaleciden dönen top önüme düştü ve gol oldu. Ç.Rizespor çok büyük bir camia daha nice 2000’inci golleri atar”

Ç.Rizespor yönetiminin bu tarihi golü atan oyuncusu Murat Sözgelmez’e “onore”  etmesi hakkında düşüncelerini nasıl olur sorusuna karşı, başarılı defans oyuncusu şöyle cevap verdi.“Açıkçası böyle bir olayı düşünmedim. Olursa da, yönetim kurulu uygun görürse tabiki güzel olur. Benimde futbol yaşantım sonunda ilerde aileme anlatacağım, göstereceğim bir anı olarak kalır” ifadesini kullandı.

murat-sozgelmez-selim-denizlap.jpg

Hafta sonu oynayacakları Adanaspor maçı için görüşlerini de paylaşan Murat Sözgelmez; ”Defansta kim oynarsa oynasın oynamayan arkadaşımızı aratmıyor. Biz gereken önlemleri alacağız, hocamız gereken taktikleri bize gösterdi. Bence Adanaspor maçında onların hücum hattından çok, bizim hücum hattımızı onlar düşünsün. Umuyorum ki Adanaspor maçında gereken puanları alıp, liderliğimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Murat Sözgelmez’in elinden formasını alan Mehmet Tahsin Tansu’da, ”Hayatımın en anlamlı günlerinden birini yaşıyorum. Bana bu ödülü layık gören herkese teşekkür ediyorum. Bu forma benimle birlikte ebedi yaşayacaktır” açıklamasında bulundu.

murat-sozgelmez-mehmet-tahsin-tansu-2.jpg

murat-sozgelmez-mehmet-tahsin-tansu-1.jpg

mehmet-tahsin-tansu-1.jpg

murat-sozgelmez-mehmet-tahsin-tansu.jpg