SP Lideri Kamalak Rize'ye Geliyor

SP Lideri Kamalak Rize'ye Geliyor
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Rize'ye geliyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisinin Rize İl Başkanlığı tarafından Çarşamba günü Dedeman Otel'de düzenlenecek iftar programına katılmak üzere Rize'ye geliyor.

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Ramazan ayı ve Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın Rize ziyareti münasebetiyle yaptığı açıklamada, Ramazan ayının bir esenlik ayı olduğunu ifade etti. Zerdeci, “Ramazan esenliktir, bize bizi anımsatan. Kaybettiklerimizi bulduran, unuttuklarımızı hatırlatan. O öyle bir aydır ki, rahmet, mağfiret, kurtuluş gizler içerisinde. Nefisleri yıkar, gönülleri ayıklar, sofraları bereketlendirir” dedi. 

Zerdeci, mesajının devamında Ramazan ayının birleştirici yönüne de dikkat çekerek, “Belki de hayatın telaşından hatırlayamadığımız, aslında çok yakınımızda olan biteni hatırlatıverir bizlere. Aynı duygularda birleştirir, tek vücut haline getirir koca bir inanan alemi. Ülkemizin ve içerisinde yaşadığımız dünyanın türlü sıkıntılar, bunalımlar içerisinde olduğu bu günlerde, herkes dünden daha çok adalet, özgürlük, hürriyet, insan hakları, eşitlik istemekte adil bir yaşamdan kendi payına düşeni arzu etmektedir. Bununsa en büyük kaynağı, kurtuluş adımı, İslam'dan beslenen kökünü inancının derinliklerinden alan, özünde ahlak ve maneviyat olan Yeni ve Adil bir Dünya'dan geçmektedir. Yeni ve Adil bir dünya ise ‘Kardeşlik’ içerisinde olan bir milletten geçer. İşte bu birlikteliği sağlamak için Ramazan büyük bir anahtardır.” açıklamasında bulundu.

Bu rahmet ve mağfiret ayında teşkilat mensuplarıyla ve Rizelilerle iftarda bir araya geleceklerini ifade eden Zerdeci, “Bu rahmet ve mağfiret ayında, kardeşliğimizin pekişmesi ve bu mübarek ayın manevi atmosferinden daha fazla istifade etmek  için teşkilat mensuplarımız ve halkımızla Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Kamalak Beyin katılımıyla, 17 Ağustos 2011 Çarşamba günü,  Dedeman Otelde  tertiplediğimiz İftarımızda buluşacağız” dedi.

mustafa-kamalak-saadet-partisi-genel-baskani.jpg