"Spora Yardım Camiye Yardım Gibidir"

"Spora Yardım Camiye Yardım Gibidir"
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'dan Rize Belediyespor takımlarının şampiyon takımlarına kutlama yemeği...

Rize Belediyespor U-15 ve U-17 futbol takımları Rize şampiyonu olarak Rize’yi il dışında temsil etme hakkı kazanmaları nedeniyle Başkan Halil Bakırcı tarafından dün akşam Yakamoz Restaurant'ta verilen kutlama yemeğinde bir araya geldi.

Rize Belediyespor’un yemeğine Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Belediyespor Kulübü Başkanı İlyas Ataç, Rize Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri,  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Şube Başkanı Gafur Bayrak, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlıoğlu, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik, Antrenörler, sporcular ve davetliler katıldı.

p1080791.jpg

p1080799.jpg

halil-bakirci-turgay-ayhan.jpg

Sporun son derece önemli olduğunu söyleyen Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı; “Bana göre Camiye ve okula yapılan yardımlar gibi spor kulüplerine de yardım yapılmalıdır. Rize Belediyespor Kulübü belediyemizin haricinde esnafımız ve iş adamlarımızın desteği ile gün geçtikçe kendini yenilemeye devam ediyor. Rize’de ilk kez bayan futbol takımını kurduk ve başarıdan başarıya koşuyorlar, basketbol takımımız öyle, futbol takımlarımızın şampiyonlukları ortadadır. Belediyespor kulübü bünyesinde 400 civarında lisanslı sporcumuz var. Bence sporda başarı önemli ama başarıdan ziyade spor yapmak daha önemlidir. Önümüzdeki yıl Rize Belediyesi olarak iş adamlarımızın da desteğini yanımıza alarak Belediyespor’a daha çok destek vererek daha büyük başarılara imza atmasını sağlayacağız. Böyle bir başarıyı sağlayan başta sporcularım olmak üzere ailelerine, okuldaki öğretmenlerine, kulüp başkanına, yöneticilerine, Rize Belediyespor antrenörlerine ve yemeğe katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum” dedi.

p1080813.jpg

U15 ve U17 futbol takımlarının başarılarından mutluluk duyduklarını belirten Rize Belediyespor Kulübü Başkanı İlyas Ataç; "U15 ve U17 futbol takımlarımız Rize şampiyonu olarak ilimizi grup maçlarında temsil etmeye hak kazanmıştır. Rize Belediyespor bu başarılara imza atarken başta Rize Belediye Başkanım Halil Bakırcı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu başarıların mimarı olan Rize Belediyespor koordinatörü İdris Ocak, antrenörlerimiz Önder Demir ve Ercan Köseoğlu’na ve sahada alın terlerini döken bu başarılı futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra ASKF Rize Şube Başkanı Gafur Bayrak ve TÜFAD Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlıoğlu tarafından spora sağlamış olduğu katkılarından dolayı Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya plaket takdim ettiler.

Ardından U-15 ve U-17’de şampiyon olan Rize Belediyespor futbol takımları 1.’lik kupalarını aldılar.

2.20111213142821.jpg

p1080794.20111213142215.jpg

a.20111213142234.jpg

l.jpg

img_4543.jpg

b.jpg

img_4554.jpg

img_4557.jpg

k.jpg

m.jpg

img_4593.jpg

img_4619.jpg