Olay53.com
09 Şubat 2012 Perşembe
Rizelilerin Trabzon'daki Feci Kazasında 2 Ölü
Gürcistan'a Gidecekler Dikkat!
Başkan Bakırcı'ya Saldırı
15 Yıl Sonra Rize'de İlk Kez VİDEO...
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
05 Ağustos 2010 Perşembe 00:17

Sporcuların otomobili dereye yuvarlandı 5 yaralı

Giresun'un Dereli ilçesinde bu akşam meydana gelen trafik kazasında aralarında Bedensel Engelliler Atıcılık Branşı sporcularının da olduğu 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Güdül köyü yakınlarında Muammer Baydere (46) idaresindeki 34 TZ 9252 plakalı engelli otomobili dereye devrildi.

Kazada otomobil sürücüsü ve Bedensel Engelliler Atıcılık Branşı sporcusu Muammer Baydere, Bedensel Engelliler Atıcılık Branşı Milli sporcusu Hacer Aktaş (46), Atıcılık Antrenörü Mehmet Aydın (40) ile Melike Şenel (21) ve Onur Bal (21) yaralandı.

Yaralılar Dereli Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavilerinin ardından Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Kazada yaralananların Dereli ilçesine bağlı Kümbet Yaylası'ndan piknik yaptıktan sonra Giresun'a döndükleri öğrenildi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
RİZE