Stadın adı Ovit Olmalı !

Stadın adı Ovit Olmalı !
Rizespor eski genel kaptanlarından Lokman Koçan, Rize'nin yeni stadına OVİT isminin verilerek bu yatırımın tetiklenmesi gerektiğini söyledi.

Yeni yapılan Rize futbol stadına isim arama çalışmaları yoğunlaştı. Bir açıklama yapan Rizespor eski genel kaptanlarından Lokman Koçan stada OVİT adının verilmesi gerektiğini söyledi.

“Rize ve bölgemiz için çok önemli olan OVİT YOLU ve TÜNELİ sportif amaçla da gündemde tutulabilir” diyen Rizespor eski genel kaptanlarından ve aynı zamanda Kanserle Mücadele Derneği ve İspir Bağımsız Dernek Başkanı olan Lokman Koçan yaptığı açıklamada “OVİT Yolu bölgemiz için çok önemlidir. Burada 12 ay ulaşım sağlamak için ne gerekiyorsa yapılmalı. AK Parti iktidarı zamanında çok dile getirilmesine rağmen OVİT Tüneli halen yatırım programına alınmadı. Şimdi gündemde olmak için yeni Rize Stadına OVİT adının verilmesi çok yerinde olur. Stadın adına OVİT ve tesisler tamamen tamamlandığında da Atatürk Spor Kompleksi adı verilmelidir. Ayrıca birçok giriş kapısı olan stadımıza Rize’ye hizmet etmiş siyaset, bürokrat veya sivil toplum örgütü temsilcilerinin isimleri verilebilir. Kapı sayısı fazla. Gerçekten birçok isim bu kapılarda yaşatılabilir” dedi.