Star Rize’nin Yöresel Aşçılarını arıyor

Star Rize’nin Yöresel Aşçılarını arıyor
Star TV ekranlarında hafta içi her gün saat 13′de yayınlanan “Soframız” isimli yöresel yemek Programı’nın çekimleri Rize’de de yapılacak.

Çekim mekânı için evlerin tercih edildiği yemek programında ev hanımlarıyla yapılan ufak bir sohbet sonrasında hemen mutfağa geçiliyor, önlükler takılıyor ve kollar sıvanıyor… 4 çeşit yemek yani (çorba, ana yemek, ara sıcak ve tatlı)dan oluşan menü tamamlandıktan sonra bir de şık bir sofra kuruluyor ve yapılan yemekler sohbet eşliğinde sofrada sergileniyor.

Rize’de yapılacak çekimler için bayan ev hanımları adayları arayan Soframız programı yapımcısı Damla Şahsuvar,  Rize’de yapacağımız çekim için Rizeli bayanların yöresel mutfaklarının tanıtımına önem vereceğini düşünüyoruz. Rize’nin, Rize’deki yaşamın ve yemek kültürünün tanıtımını yapacağımız programda yer almak isteyen bayan arkadaşlarımız, Rize’deki önde gelen restoran, mağaza sahipleri de katılabilir biz onların reklamlarını yaparız onlarda bizim için evlerinin mutfağında kendileri ya da eşlerine yemek yaptırabilirler. Katılmak isteyenlerin, hemen bir kaç gün içerisinde evlerinin mutfağından ve salonundan fotoğraflar çekerek,  [email protected] adresine yollamaları gerekmekte. Arkadaşlarımızın telefon numaralarını isimlerini ve adreslerini de yazmaları bizlere kolaylık sağlayacaktır” dedi.