Stüdyo Mavi Rize'de Açıldı

Stüdyo Mavi Rize'de Açıldı
Stüdyo Mavi Fotoğraf Reklam Ajansı Rize'de hizmete açıldı.

Rize'de İmaj Fotoğrafçılık adlı işyeri ile faaliyetini sürdüren işyeri sahipleri Atatürk Caddesinde Stüdyo Mavi Fotoğraf Reklam Ajansı'nı hizmete açtı.

Açılışa Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Belediyesi İmar ve Şehircilik'ten Sorumlu Başkan Danışmanı Nurcan Muradoğlu, Has Parti Rize İl Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

harun-mavi.jpg

Açılış töreninde konuşan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, açılan işyerinin Rize'ye hayırlı olmasını, ülkeye ve işyeri sahiplerine bol kazançlar getirmesini diledi.

İşyeri Kurdelasını, Stüdyo Mavi ortaklarından Ahmet ve Harun Mavi, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Has Parti Rize İl Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu  beraber kesti.

studyo-imaj.jpg

Açılışın ardından işyeri gezilerek, yapılan işler hakkında bilgiler alındı. Yeşiller diyarı Rize'de Dış mekan stüdyo dekoru Halil Bakırcı'dan tam not aldı.

studyo-mavi-1.jpg

ahmet-mavi.jpg

Stüdyo ortaklarından Harun ve Ahmet Mavi kardeşler, stüdyoda doğal bir ortam yapmaya çalıştıklarını, yıllarca yaptıkları fotoğrafçılık mesleklerini daha da genişleterek Fikir ötesi Baskı, tasarım ve prodüksiyon işleri de yaptıklarını belirtti.

mavi-i.jpg

halil-bakirci.20120629145320.jpg