Sünbül ve Başak'tan Rize Tümsiad'a Ziyaret

Sünbül ve Başak'tan Rize Tümsiad'a Ziyaret
Rize Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Opr. Dr. Talip Başak, TÜMSİAD Rize Şubesine iadeyi ziyarette bulundu.

Rize Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül ve Rize Kamu Hastaneleri Tıbbi Hizmetler Başkanı Opr. Dr. Talip Başak, TÜMSİAD Rize Şubesi'ne iadeyi ziyarette bulunarak Şube Başkanı Abdulbaki Fil ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten Şube Başkanı Fil, TÜMSİAD'ın gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerinden bahsetti. 3 aşamalı eğitim programları düzenlediklerini açıklayan Başkan Fil, Rize Tümsiad'ın her yıl gerçekleştirilen Avrupa Birliği (AB) KOBİ Haftası etkinliklerinde 2010 ve 2011 yıllarında üst üste 1., Tümsiad'ın ülke genelindeki 55 şubesi arasında ise Rize Tümsiad'ın 38 faaliyet gerçekleştirerek beşinci sırada yer aldığını kaydetti.

safak-sunbulden-tumsiad-rizeye-ziyaret-4.jpg

Genel Sekreter Dr. Sünbül ise TÜMSİAD Rize Şubesinin standartların üstünde bir kurum olduğunu bunu da fiziki şartlarıyla birlikte üyelere ve Rizelilere sunduğunu kaydederek bu tür programlara da kendisininde katılmak istediğini söyledi.

safak-sunbulden-tumsiad-rizeye-ziyaret-2.jpg

Tümsiad'ın yeni bir dernek olmasına rağmen çalışmalarının karşılığı aldığını ve ileriki süreçlerde de bunu göstereceğini belirtten Sünbül, Rize Tümsiad'ın başarılarının devamını dileyerek "Rize Tümsiad'ın başarılı haberlerini duymak memnuniyet verici" dedi.

safak-sunbulden-tumsiad-rizeye-ziyaret-1.jpg