Süper Kupa Rize’de ‘Çelik’ Ellerde!

Süper Kupa Rize’de ‘Çelik’ Ellerde!
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Hentbol Bayanlar Süper Kupasını kazanan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nü makamında ağırladı. Çelik, Süper Kupayı tebrik ettiği Ardeşen GSK’lı sporcularla birlikte kaldırdı.

Ardeşen GSK Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu, Ardeşen GSK As Başkanı Ali Biberoğlu, Ardeşen GSK Teknik Direktörü Ali İhsan Tekin, Ardeşen GSK Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Özyanık ve oyunculardan oluşan heyet, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’i makamında ziyaret etti.

ardesen-gskdan-mustafa-celike-ziyaret-(3)-001.jpg

Ziyarette, Ardeşen GSK’nın hentbolda Türkiye’nin en büyüğü olarak Ardeşen’e ve Rize’ye büyük bir gurur yaşattıklarını belirten Çelik “Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Ardeşen GSK büyük bir iş başardı. Umarım bu yıl müzenize eksik olan lig ve Avrupa Kupası’nı götürerek yeniden ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi gururlandırırsınız.” dedi.

ardesen-gskdan-mustafa-celike-ziyaret-(2).jpg

Ardeşen GSK heyeti ise Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e il sporuna, gençlere ve Ardeşen GSK’ya yaptıkları katkı ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

ardesen-gskdan-mustafa-celike-ziyaret-(1).jpgardesen-gskdan-mustafa-celike-ziyaret-(4).jpg