Sütlüceli Kadınlar, Kadınlar Gününde Ayder'de Eğlendi

Sütlüceli Kadınlar, Kadınlar Gününde Ayder'de Eğlendi
Rize Sütlüce Köyü Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kurulu, Sütlüce Köyü kadınlarıyla Kadınlar Gününü coşkuyla kutladı.

Rize Sütlüce Köyü Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kurulu Başkanı Dilek Kansız, yaptığı açıklamada: “Gerçekleştirdiğimiz organizasyonla tarlada, bağda-bahçede, fabrikada, kısaca hayatın her alanında özveriyle çalışan köyümüzün değerli kadınlarına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle güzel bir gün yaşatmayı amaçladık. Köyümüzün her kesiminden 80’i aşkın kadınla Ayder Kaçkar Otel'de sohbet eşliğinde güzel bir kahvaltı yaptık. Daha sonra tulum eşliğinde eğlenen kadınlarımız, Ayder’in eşsiz doğasında yürüyüş yaparak stres attılar. Rize Sütlüce Köyü Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak köyümüzü ve köylümüzü her alanda bilinçlendirme ve kalkındırma projelerine devam edeceğiz.” dedi.

Rize Sütlüce Köyü Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kurulu organizasyona katılan tüm katılımcılara gül dağıttı.

rize-sutluce-koyu-egitim-kultur-sosyal-yardimlasma-ve-dayanisma-dernegi-kadin-kurulu-3.jpg

rize-sutluce-koyu-egitim-kultur-sosyal-yardimlasma-ve-dayanisma-dernegi-kadin-kurulu-4.jpg

rize-sutluce-koyu-egitim-kultur-sosyal-yardimlasma-ve-dayanisma-dernegi-kadin-kurulu-2.jpg

rize-sutluce-koyu-egitim-kultur-sosyal-yardimlasma-ve-dayanisma-dernegi-kadin-kurulu-1.jpg