Sütlüoğlu, La Fontaine'yi Geçti Paralel Medya İftirasını Kurtuluş Gördü

Sütlüoğlu, La Fontaine'yi Geçti Paralel Medya İftirasını Kurtuluş Gördü
17 Aralık sürecinden sonra Amerika’ya gerçekleştirdiği ziyareti manidar bulunan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’ndan olay53’e paralel medya iftirası…

17 Aralık sürecinden sonra Amerika’ya gerçekleştirdiği ziyareti manidar bulunan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’ndan olay53’e paralel medya iftirası…

olay53’ün ÇAYKUR’UN YANLIŞ YÖNETİLDİĞİNE DAİR HABERLERİ 17 ARALIK’TAN SONRA DEĞİL 3 YILDIR SÜRÜYOR

Ya Ne Konuştuğunu Bilmiyor Ya da Ne Dediğini...

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, keyfi ve hatalı uygulamaları sonrası tarihinin en büyük zararını Çaykur’a yaşattığını, kendisine olan güveninden dolayı! Kasım ve Aralık aylarında çay fabrikalarında başlatması gereken bakım ve onarımları Şubat ayında başlattığından bazı çay fabrikalarının üretime yetişmemesi nedeniyle yaşanan izdiham sonucu tarihinde ilk defa ilk gün kota uygulamasına gittiğini ve bunun sonucunda fabrika müdürlerini görevden aldığını, aynı konudan dolayı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in gözü önünde çay fiyatının açıklanacağı toplantıda canlı yayında özür dilediğini, bir gün sonra ise tüm yaşananları inkar ederek özrünü geri aldığını, kampanya sonrasında ise yaşananları yalanladığını, şifreli özel asansör yaptırdığını, milletvekili ve bakanlık hayali içerisinde bulunduğundan Rize’de 100 bin ton yaş çayın yağan kar ve don sonrası zayi olmasına rağmen kendi seçim bölgesi Ardeşen’e imtiyaz sağlarcasına yaş çayı 3 TL’den aldığını, üreticiye ÇAYKUR’a ait alım evlerinde kendi çayını küreklettiğini, çay eksperleri ile çay fabrika müdürlerini tehdit ettiğini, çay eksperlerinin 2-3 alım evinde tek başına görevlendirilmek zorunda bırakılarak 10 personelin yapması gereken işi tek başlarına yapmak zorunda bırakıldıklarından asli görevlerini yapamayışlarını ve bunun neticesinde günlük yevmiyelerinin kesildiğini, ayrıca, ÇAYKUR’u 3 yılda 178 Milyon TL. zarara uğrattığını, Çaykur’un zararının indirgenmesi için son bir yıl içinde kuru çaya yüzde 34 zam yaptığını…, gibi birçok haberi Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun göreve geldiği ilk yıldan itibaren haberlerine taşıyan ve 3 yıldır susturulmak, yıldırılmak, korkutulmak amacıyla sürekli olarak gözdağı verilmek kaydıyla yüksek meblağlı tazminat davalarına maruz bırakılan, buna rağmen sona eren ilk tazminat davasını kazanan olay53’e karşı kendisinin başarısız yöneticiliğine karşı kurtuluş reçetesi olarak gördüğü paralel medya iftirasını olay53’e attı.

SÜTLÜOĞLU KONUŞMASINA REKLAM ŞİRKETİNDEN ALDIĞI BU ÖDÜLLE BAŞLADI

Türkiye´de çay tarımının başlangıcı 1917 yılına kadar uzanırken ilk çay fabrikasının kurulduğu 1947 yılından günümüze kadar geçen yaklaşık 70 yılda çay piyasasının yüzde 60’tan fazlasını elinde bulunduran ve Türkiye’nin en bilinen çay markası olan Çaykur’un, sanki ilk kez Türkiye’nin en bilinen, en sevilen ve en fazla sahiplenilen çay markası olduğunun Kapital Medya Hizmetleri AŞ’nin bünyesindeki Mediacat Dergisi’nin IPSOS işbirliği ile gerçekleştirdiği Lovemarks araştırmasıyla ortaya çıkarılmasıyla! bu şirketler tarafından Kasım ayı içerisinde ödüllendirilen Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, aldığı bu üstün başarı ödülünü! göstererek bugünkü basın toplantısına başlarken, başlangıç konuşmasında “Kasım ayının başında bir bağımsız araştırma şirketinin yaptığı çalışma sonucunda Çaykur, çay kategorisinde açık ara en sevilen çay markası seçildi işte şu ödülü aldık. Aslında bunları sizinle paylaşmak isterdim.” dedi. Sütlüoğlu konuşmasının devamında ise daha önceki zamanlarda da iftira attığı olay53’e yönelik iftiralarını devam ettirdi.

imdat-sutluoglu-lovemarks-arastirmasi.20141203212541.jpg

imdat-sutluoglu-lovemarks-arastirmasi-odulu.jpg

ÇAYKUR’UN NEDEN ZARAR ETTİĞİNİ AÇIKLAYAMAYAN SÜTLÜOĞLU, PARALEL MEDYA İFTİRASINI KURTULUŞ GÖRDÜ!

Yapılan haberlerin asılsız olduğunu ifade eden Sütlüoğlu, paralel medya yalanına sığınarak olay53’e paralel medya iftirasında bulunduğu konuşmasında, bu haberlerin de paralel medya üzerinden yapıldığı iftirasında bulunarak “Paralel medyanında yerel ayakları var. İşte başta olay53. Sürekli olarak bizimle uğraşıyor ve diğerleri de var onları izliyorsunuz, takip ediyorsunuz. Bunlar üzerinde bozacının şahidi şıracı misali, bazen biri yalan haber yapıyor öbürü ondan iktibas ediyor, bazen öbürü yalan haber yapıyor beriki ondan iktibas ederek işte filan şöyle yazdı onun yazdığına göre Çaykur’da şöyle oldu  böyle oldu tarzında bir sürü yalan haberle kamuoyu meşgul edilmeye çalışıyor.” dedi.

olay53’ün ÇAYKUR İLE İLGİLİ HİÇBİR HABERİNE YALAN GEREKÇESİYLE ERİŞİM YASAĞI KONMADI, olay53, YALAN HABER GEREKÇESİYLE KAPATILMADI

olay53’ün ÇAYKUR İLE İLGİLİ YALAN HABER YAPTIĞINDAN KAPATILDIĞINI VE HABERLERİNE ERİŞİM YASAĞI KONULDUĞUNU İSPATLAYAMAYAN GENEL MÜDÜR, olay53’E İFTİRA ÜZERİNE İFTİRA ATIYOR

Sütlüoğlu’nun olay53’e attığı iftiralar sadece paralel medya iftirasıyla sınırlı kalmayıp, olay53’ün yalan haber yaptığından dolayı 6 haberine erişim yasağı konduğu ve kapatıldığı iftirasında da bulunarak, “Paralel medya ile işbirliği halinde bunları yürüteceksiniz bi de bi memurlar sitesi var orayla da işbirliği yapacaksınız ve kamuoyunu yanıltacaksınız… Bu malum site, 6 defa yanlış, yalan haber yaptığı için haberleri siteden kaldırıldı mahkeme kararıyla. Haberin yalan değilse niye kaldırılıyor. Mahkemeler de öyle kolay karar vermiyor... Ve bu işi sürdürdüğü içinde sitenin kapatılmasına mahkeme karar vermiştir. 1,5 ay gibi bir süre site kapalı kalmıştır.” dedi. Ancak kapatma davasında olay53'ün müdaim olmadığını ve verilen kararın arkadan verildiğini, olay53'ün Kurban Bayramı resmi tatili dolayısıyla 10 gün boyunca itirazda bulunamadığını, resmi tatilden sonraki Trabzon Mahkemesine yaptığı itirazların sebep belirtilemeden reddedildiğini, bunun üzerine 17. günde Rize Sulh Ceza Mahkemesi'nin gerçeklerin ortaya çıkmasından dolayı olay53'e erişim yasağını kaldırdığını ve yaklaşık 20 günlük süre boyunca da Erişim Sağlayıcılar Birliği'nin bu karara direndiğini, bunun üzerine erişim yasağının uygulamaya konulduğu günden itibaren 37. günde Rize Sulh Ceza Mahkemesinin 2. bir karar alarak erişim yasağını bir kez daha kaldırdığını nedense görmezlikten, bilmemezlikten geliyor Sütlüoğlu ve iftiralarını sürdürüyor.

İSPATLAYAMAYAN ALÇAKTIR, ŞEREFSİZDİR

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’nun olay53’e yönelik iftira dolu açıklamalarının ardından Genel Müdür Sütlüoğlu’nu olay53’e attığı “Paralel Medya” ve “Yalan haber yaptığından haberlerine erişim konularak site kapatıldı” iftiralarını ispata davet ediyor; bunları ispatlayamanın, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın maruz kaldığı iftiralar sonrasında söylediği gibi “alçaktır, şerefsizdir.” sözünü hatırlatıyoruz.

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun olay53’e iftira attığının ve kamuoyunun gerçekleri bilmesi açısından -olay53’ün kişilik hakkı ihlali gerekçesiyle erişim yasağına kanaat getirildiği 6 haberine erişim yasağı konulmasını Anayasa Mahkemesine taşıdığı- 6 haberine erişim yasağı konulmasına neden olarak “kişilik hakkının ihlaline ‘KANAAT’ getirildiğine” yönelik alınan kararlar şöyle:

erisim-engeli-karari.jpg

17 ARALIK'TAN SONRA AMERİKA'YA YAPILAN MANİDAR ZİYARET

Öte yandan olay53’ü paralel medyacılıkla suçlayan İmdat Sütlüoğlu’nun Genel Müdürlüğü görevini sürdürdüğü Çaykur’dan geçtiğimiz Nisan ayında yapılan yazılı açıklamada, Sütlüoğlu’nun Çaykur adına Kanada’da 02-04 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen SİAL Uluslararası Gıda, Gıda Teknolojileri, Otel - Restoran Ekipmanları Fuarına katıldığı bildirilmiş, bu fuarın ardından ise Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun Amerika Birleşik Devletleri’nin Oklahoma eyaletinde Kızılderili kabilesine ziyarette bulunduğu ifade edilmişti. Rize kamuoyunda ise Amerika’ya yapılan bu ziyaretin 17 Aralık sürecinden sonra gerçekleşmesi manidar bulunmuştu.

İŞTE O HABERLERİMİZDEN BAZILARI

Çaykur'dan Şaşırtan Açıklama ve Cevap Bekleyen Sorular

Çaykur’u 200 Milyon Zarar Ettiren Genel Müdür

Sütlüoğlu’nun Cevap Veremediği Soru

Türkiye’ye Çay Satamayan Çaykur, Kızılderililere Çay Satacak

Bakan Gitti Özür Bitti

Çaykur Kampanyaya Hazırlıksız Yakalandı

Dün Özür Diledi Bugün Kuyruklu Yalan Diyor!

Suçu Basın'a Attı Bir Kez Daha Haberler Yalandır dedi

Genel Müdür Neden Geri Adım Attı? VİDEO İZLE

Çaykur Sezonu Kapadı Rakamlar Genel Müdürün Altın Yıl Sözünü Yalanlıyor

Buna Kargalar da Güler!

Çaykur Fabrika Müdürlerini Cezalandıracak, Çay Eksperlerini İşten Çıkaracak

Haber Oldu Saksı Kaldırıldı