Sütlüoğlu Göreve Başladı

Sütlüoğlu Göreve Başladı
Başbakan tarafından Çaykur Genel Müdürlüğü görevine atanan eski Çevre ve Orman Bakanı İmdat Sütlüoğlu, bugün görkemli bir karşılamanın ardından görevine başladı.

Sabah saatlerinde Ankara'dan Rize'ye gelmesi beklenen Sütlüoğlu, yoğun sis ve hava muhalefeti nedeniyle uçağı rötar yapınca öğle saatlerinde Genel Müdürlük Binası'na geldi. Sütlüoğlu, burada çiçekler ile karşılandı.

Sütlüoğlu'nu karşılamak isteyen Genel Müdür Yardımcıları, Daire Müdürleri, Kısım Müdürleri, Şube Müdürleri ve diğer idareciler uzun bir kuyruk oluşturdu. Genel Müdürlük Binası'nın bahçesi kuyruk için yeterli olmayınca, karşılama kuyruğu genel müdürlük binanın içerisinde de uzadı.

caykur.20110502162738..jpg

Yeni Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, basına verdiği ilk mesajında, "Sayın Başbakanımızın böyle bir talebi oldu. Çaykur Genel Müdürlüğü görevini bana vermek istediğini söylediler. Bende bunu memnuniyet ile kabul ettim. Memleketime, hemşerilerime hizmet etmek her zaman benim için en büyük onurdur. Yeniden böyle bir fırsat doğduğu içinde çok mutluyum. İnşallah hep birlikte bölgemizde ki çay faaliyetleri en iyi şekilde yürütmeye gayret edeceğiz. Bu görev hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

21.20110502162831..jpg

Çaykur Genel Müdürlüğü makamı Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce'nin Sakarya'dan AK Parti Milletvekili aday adaylığı için istifası ile boşalmıştı. Sakarya'dan aday gösterilmeyen Yüce'nin bugün Rize'ye gelerek görevi Sütlüoğlu'na devretmesi bekleniyordu. Ancak İstanbul'da bulunan Yüce'nin uçağı da sis engeline takıldığı için Yüce Rize'ye gelemedi.