Taha Ün, Erdoğan, Peker ve Yıldırım'a teşekkür etti

Taha Ün, Erdoğan, Peker ve Yıldırım'a teşekkür etti
Yazar Taha Ün, Emine Erdoğan'ın özel kalem müdiresi Sema Silkin'le düğününün ardından nikah şahitliğini yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sedat Peker, Bülent Yıldırım ve diğer katılımcılar için teşekkür mesajları yayınladı.

Yazar Taha Ün, Emine Erdoğan'ın özel kalem müdiresi Sema Silkin'le düğününün ardından başta nikah şahitliğini yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, İşadamı Sedat Peker'e, İHH Başkanı Bülent Yıldırım'a ve düğün törenini katılımlarıyla onurlandıran diğer davetliler için teşekkür mesajları yayınladı.

AK Parti'ye yakın isimlerden "Sağlam İrade" rumuzlu Twitter kullanıcısı ve yazar Taha Ün, 13 Haziran'da gerçekleşen nikâh törenine katılan ve kendisini kutlayanlara Twitter’dan şükranlarını sundu. Ün’ün teşekkür ettiği isimler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İHH Başkanı Bülent Yıldırım ve Milliyetçi Muhafazkar çıkışlarıyla tanınan İşadamı Sedat Peker yer aldı.

Taha Ün’le, Cumhurbaşkanı’nın eşi Emine Erdoğan’ın özel kalem müdiresi Sema Silkin’in nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıymış, çiftin şahitliklerini, Tayyip ve Emine Erdoğan’ın yanısıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım yapmıştı.

SEDAT PEKER İLE SAMİMİ SOHBET

sedat-peker-ile-erdogan.jpg

Beylerbeyi Sarayı’ndaki törende, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la İşadamı Sedat Peker ve İHH Başkanı Yıldırım’ın samimi sohbeti dikkat çekmişti.

Taha Ün, nikah törenine katılan ya da kendisini arayarak kutlayanlara Twitter üzerinden teşekkür etti.

taha-un,-erdogan,-peker-ve-yildirima-tesekkur-etti.jpg