Taraftar savaşı! (VİDEO)

Taraftar savaşı! (VİDEO)
TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından Kırıkhanspor ile Hatayspor arasında oynanan maçta birbirlerine giren taraftarlar ortalığı savaş alanına çevirdi.

İskenderun 5 Temmuz Stadyumu'nda oynanan maçın ilk yarısı 1-1 berabere bitti. İkinci yarıda Hatayspor'un attığı gollerle maçın skoru 3-1 olunca maçta tansiyon yükseldi.

Her iki takımın taraftarlarının birbirlerini tahrik edici sloganları ve küfürleşmeleri maç bitiminde kavgaya dönüştü. Futbolcuların birbirleriyle tartıştıkları olaylarda Hataysporlu taraftarlar tribünlerdeki koltukları sökerek sahaya ve Kırıkhansporlu taraftarların üzerine atınca ortalık iyice karıştı. 

Saha içinde başlayan olaylar saha dışınada taşınca ortalık savaş alanına döndü.  Çok sayıda çevik kuvvet polisinin müdahale ettiği olaylarda bazı taraftarlar, atılan taşlardan yaralandı.

Polis, cop ve biber gazı kullanarak olaylarda müdahale etmek zorunda kaldı. Polisin Kırıkhanspor'lu taraftarların büyük bölümünü stat içinde bekletmesi sonucu olayların daha fazla büyümesi önlendi.

Stattan önce Hatayspor taraftarları ardından Kırıkhanspor taraftarları geniş güvenlik önlemleri altında çıkartıldılar. Taraftarlar polis kortejinde yolcu edildi.