Taşeron İşçiler Rize'de Sendikalaşıyor

Taşeron İşçiler Rize'de Sendikalaşıyor
Taşeron işçilere yönelik Rize’de başlatılan çalışmalar kapsamında Hizmet-İş Sendikası Rize Şubesi tarafından üye kayıtları başlatıldı.

Rize’de taşeron işçi olarak çalışan vatandaşlar Hizmet-İş Sendikası çatısı altında örgütleniyor…

HİZMET İŞ SENDİKASI ÜYELİĞİ İÇİN TIKLAYINIZ…

rize’de-taseron-isci-olarak-calisan-vatandaslar-hizmet-is-sendikasi-catisi-altinda-orgutleniyor-1.jpg

Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ’nde çalışan taşeron işçilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. İşçiler daha sonra Hizmet İş Sendikası’na üye oldu.

Taşeron işçilerinde insan onuruna yaraşır iş ortamında çalışmalarına vurgu yapan Hizmet-İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca şöyle konuştu: Taşeron işçiliği ülkemizin sosyal problemlerinden birisidir. Modern kölelikle neredeyse eş anlamlı hale gelen taşeron işçiliğine karşı sendikamızın ürettiği çözümler geçtiğimiz Ocak ayında Ankara’da yoğun bir kampanya ile kamuoyunun gündemine sunulmuştur. Ayrıca bu konudaki önerilerimizi gerek Konfederasyonumuz Hak-İş olarak gerekse Hizmet-İş sendikası olarak bakanlığa ilettik. Ümit ediyoruz ki, şuanda hazırlıkları tamamlama aşamasına gelen düzenleme bizim istediğimiz şekilde sonuçlanır. Düzenlemenin hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

rize’de-taseron-isci-olarak-calisan-vatandaslar-hizmet-is-sendikasi-catisi-altinda-orgutleniyor-3.jpg

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleşen toplantı sonunda taşeron işçiler, e-devlet kanalıyla Hizmet-İş Sendikasına üyeliklerini gerçekleştirdi. Diğer işçilerde Hizmet İş Sendikası’na üye olma işlemlerini sürdürüyor. Üye işlemlerinin devam etmekte olduğu kaydedildi.

rize’de-taseron-isci-olarak-calisan-vatandaslar-hizmet-is-sendikasi-catisi-altinda-orgutleniyor-2.jpg

rize’de-taseron-isci-olarak-calisan-vatandaslar-hizmet-is-sendikasi-catisi-altinda-orgutleniyor-4.jpg

HİZMET İŞ SENDİKASI ÜYELİĞİ İÇİN TIKLAYINIZ…