TDF Başkanı Başar, Rize’de Dağcılık Kulüp Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

TDF Başkanı Başar, Rize’de Dağcılık Kulüp Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Ersan Başar, Rize’de faaliyette bulunan dağcılık kulüplerine ziyarette bulundu.

Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) Başkanı Prof. Dr. Ersan Başar, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sercan Erol ile birlikte Rize ve ilçelerinde faaliyette bulunan dağcılık kulüplerine ziyarette bulundu.

Ziyarette, TDF Yönetim Kurulu Üyesi ve dördüncü kademe antrenör Emin Ali Kalcıoğlu ve Organizasyon Kurulu Üyesi Esat Kalça tarafından karşılanan TDF Başkanı Prof. Dr. Ersan Başar, dağcılık kulüplerinin çalışmalarını kulüp temsilcilerinden dinledi.

Rize’nin dağcılık sporu açısından önemli bir yer teşkil ettiğini ve çalışmalarından mennun olduğunu belirten Başar, federasyonun çalışmaları hakkında kulüp temsilcilerine bilgi verdi.

Yılda dörtyüze yakın faaliyet gerçekleştirdiklerini ve bu yoğunlukta çalışan tek federasyon olmanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydeden Başar, pandemi sürecinde ise zoom üzerinden kurul toplantılarını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başar, ayrıca Rize’deki programı kapsamında kısa bir süre önce Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Gürhan Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

tdf-baskani-basar,-rize’de-.jpg