Tek Gıda İş'ten Destek

Tek Gıda İş'ten Destek
Tek Gıda İş Sendikası Rize teşkilatı TEKEL işçilerine destek vermek amacıyla Ankara’ya hareket etti.

Tek Gıda İş’ten Tekel İşçisine Destek‏...

Tek Gıda İş Sendikası Rize teşkilatı Ankara’da emek mücadelesi veren TEKEL işçilerine destek vermek amacıyla 50 kişilik bir kafileyle Ankara’ya hareket etti.

Hareket öncesi bir açıklama yapan Tek Gıda İş Sendikası Rize Şube Başkanlığı 2 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Çiftçi, “bizi aidatçılıkla suçlayanlar şimdi neyin mücadelesini verdiğimizi görsünler, yaşasın emeğin birliği” dedi.

Tek Gıda İş Sendikası Rize Şube Başkanlığı 2. Nolu Şube Başkanı Hüseyin Çiftçi açıklamasında, Ankara’daki kardeşlerimizin yalnız olmadığını göstermek için yola çıktıklarını belirtti.

Çiftçi; “Bu kara kışta Ankara meydanlarında günlerdir ekmek mücadelesi veren TEKEL işçileri yalnız değildir. Bizler Tek Gıda İş Sendikası olarak Ankara’da onuruyla ekmek mücadelesine devam eden işçi kardeşlerimize Rize’den destek vermek için 50 kişilik bir gurupla yola çıkıyoruz. Bilinmesinde fayda var ki işçi birliğinin önünde hiçbir güç duramaz, biz bugün işçi sınıfının birliğini temsilen yola çıktık.

tek-gidadan-tekel-iscilerine-destek.jpg

Tek Gıda’yı aidat peşinde olduğunu söyleyen Öz Gıda İş’in atanmış adamları bu emek mücadelenin neresindeler acaba?

Tek Gıda İş Sendikasını aidatçılıkla suçlayanlar şimdi burada neyin mücadelesini verdiğimizi görsün ve emek mücadelesinin nasıl yapıldığını Tek Gıda İş’ten öğrensinler. Tüm emekçi kardeşlerimize ve Tekel işçilerine selam olsun, yalnız değilsiniz” dedi.