TEMA Vakfı Rize'de Gönüllü İlçe Sorumluları Arıyor

TEMA Vakfı Rize'de Gönüllü İlçe Sorumluları Arıyor
TEMA Vakfı Rize Temsilcisi Nevzat Özer, Rize’nin ilçe, belde ve köylerinde gönüllü sorumlular aradıklarını açıkladı.

TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Hayrettin Karaca’nın arzuladığı bütün halkı kucaklayan bir halk hareketini Anadolu'dan başlatmak istediklerini ifade eden TEMA Vakfı Rize Temsilcisi Nevzat Özer, Rize TEMA’nın 18. Yaşına girdiğini belirttiği açıklamasında, Rize’nin ilçe, belde ve köylerinde örgütlenme içerisinde olduklarını ve bu nedenle gönüllü sorumlular aradıklarını bildirdi.

Bir taraftan Doğu Karadeniz'in güzel doğasını korumaya çalışırken, diğer taraftan geleceği aktarmak istedikleri çocukların ve gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini açıklayan TEMA Vakfı Rize Temsilcisi Nevzat Özer, açıklamasında, sadece geçen yıl 250 gönüllü öğretmenle, 5000 çocuğa ulaştıklarını ve önümüzdeki 3 ay içerisinde bütün ilçe, belde hatta büyük köylerde  örgütlenmeyi gönüllü temsilci ve sorumluları belirlemeyi hedeflediklerini kaydetti.

Özer, Rize TEMA’nın gönüllü sorumluları olmak arzusunda olanların Eminettin Mahallesi Ataturk Caddesi üzerindeki Rize TEMA Şubesine başvurmaları gerektiğini ifade etti.