Temizel Başkanlığı Bırakırken Helallik İstedi

Temizel Başkanlığı Bırakırken Helallik İstedi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi Başkanlığını bırakacak olan Başkan Cem Temizel üyelerden helallik istedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi üyeleri, Cem Temizel’in başkanlığındaki son toplantıda tam kadro halinde biraraya geldi. Şube kongresinde yeniden aday olmayarak görevi bir başka arkadaşına devredecek olan MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, "Rize zor bir şehir; bir doğruyu söylediğinizde başkasının yanlışına denk düşebiliyor veya düşmüş birini yerden kaldırırken başka birinin ayağına basmış olabiliyorsunuz. Bu zorluklar içerisinde bu fırtınalı denizde gemiyi kayalara vurmadan, ala bora etmeden sağ salim limana kadar getirip teslim ettiğimizi düşünüyorum. 7 yıl uzun bir zaman ve bu süre zarfında istemeyerek üzdüğüm, kalbini kırdığım bir kardeşim olmuşsa; özür diliyorum, helallik istiyorum. Varsa ben bütün haklarımı helal ediyorum, lütfen siz de bana hakkınızı helal edin.” dedi.

rize-musiad-yemegi-2.jpg

Emniyet Sosyal Tesislerinde yapılan yemekli toplantıya MÜSİAD Rize Şubesi’nin tüm üyeleri katılırken, komisyon çalışmaları, 10. yıl etkinlikleri, yapılması planlanan yurt dışı iş gezileri, Ocak ayında yapılacak genel kurul çalışmaları ve yaklaşan Rize Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri konularında üyelerle istişarede bulunuldu.

TEMİZEL KONGREDE ADAY OLMAYACAK

Şube Başkanlığı görevini 4 yıldır sürdüren ve yeniden aday olmayarak görevi bir başka arkadaşına devredecek olan MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, MÜSİAD üyelerinin kuruma duydukları aidiyetlik hissini, toplantıya eksiksiz katılarak gösterdiğini belirterek, “7 yıldır MÜSİAD‘da yöneticilik yapıyorum. Son 4 yıldır Şube Başkanı olarak hizmet etmeye çalıştım. Bu süre zarfında birçok faaliyetimiz oldu. Genel olarak almış olduğumuz tepkilere göre başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bu başarıda emeği geçen, katkı sağlayan çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu kurumda başkanlık yapmak ağır bir mesuliyet gerektiriyor. Ayrıca, Rize zor bir şehir; bir doğruyu söylediğinizde başkasının yanlışına denk düşebiliyor veya düşmüş birini yerden kaldırırken başka birinin ayağına basmış olabiliyorsunuz. Bu zorluklar içerisinde bu fırtınalı denizde gemiyi kayalara vurmadan, ala bora etmeden sağ salim limana kadar getirip teslim ettiğimizi düşünüyorum.” dedi.

rize-musiad-yemegi-4.jpg

HAKKINIZI HELAL EDİN

Manevi değerleri esas alan bir topluluk olduklarını ve bundan dolayı ‘kul hakkı’ kavramının kendileri için özel bir anlam taşıdığını ifade eden Temizel, “7 yıl uzun bir zaman ve bu süre zarfında istemeyerek üzdüğüm, kalbini kırdığım bir kardeşim olmuşsa; özür diliyorum, helallik istiyorum. Varsa ben bütün haklarımı helal ediyorum, lütfen siz de bana hakkınızı helal edin.” şeklinde konuştu.

rize-musiad-yemegi-3.jpg