TOBB Tarım Kurulu Başkanlığına Yeniden Mehmet Erdoğan Seçildi

TOBB Tarım Kurulu Başkanlığına Yeniden Mehmet Erdoğan Seçildi
TOBB Tarım Kurulu'nda 2018 yılından itibaren başkanlık görevi yürüten Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, tekrar Tarım Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tarım Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Ülkemiz bir tarım ülkesi, pandemiden sonra tarımın önemini bir kez daha anladık. Ülkemizdeki tarımın gelişmesi ve katma değer kazanması için Tarım Kurulunda yönetim kurulumuzun diğer üyeleriyle faydalı çalışmalar yürüteceğiz” dedi.

Tarım Kurulu'nda ülkemizin tarımla ilgili sorunlarının konuşulduğu, bunlarla ilgili raporlar hazırlanıp, ilgili Bakanlık, kamu kurum ve kuruluşlarla paylaşılıp tarımla ilgili sorunlara çözüm bulunmaya çalışıldığı belirtildi.

TOBB Tarım Kurulu Üyeleri

Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz

Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz

Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş

İpsala Ticaret Borsası Başkanı Necmi Sezar

tobb-tarim-kurulu-uyeleri-1.jpg

tobb-tarim-kurulu-uyeleri-2.jpg

tobb-tarim-kurulu-uyeleri-3.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum