TOBB’dan Judo Atağı

TOBB’dan Judo Atağı
Rize TOBB İlköğretim okulu sporda branş çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmaları arasına Judo takımı kurarak bir yenisini daha ekledi.

Rize'de spor alanında ardı arkası kesilmeyen yenilikler TOBB İlköğretim Okulu'nun judo takımı kurarak branş çeşitliliğini artırmasıyla yeni boyut kazandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu (TOBB) Beden Eğitimi Öğretmeni İrfan Öztürk’ün girişimleriyle başlayan süreç Judo il temsilcisi Ramazan Öztürk’ün antrenörlük desteği ile ivme kazandı.

tobb-judo-takimi.jpg

Judo branşında Rize’nin ülke genelinde her zaman ilk sıralarda yer aldığını anımsatan Judo il temsilcisi aynı zamanda Gençlik ve Spor Antrenörü Ramazan Öztürk “Judo ve diğer branşlarda gelişimin sağlanması ve yaygınlaşması için yeni arayışlar içerisine girmek zorundayız. Biz bu yıl okullarda önceki yıllarda başlattığımız çalışmaları takımlar oluşturarak daha ileri boyuta taşımayı hedefledik. Bu anlamda TOBBB İlköğretim Okulu ile yaptığımız görüşmeler sonucu okul takımını kurarak çalışmalarımıza hız verdik. Diğer okullarda da aynı ya da benzer uygulamalar başlatmayı hedefliyoruz. Burada okul idarecilerinin desteğine ihtiyacımız var. Şu ana kadar yaptığımız görüşmelerde herhangi bir sorun yaşamadık. Bundan sonra da yaşayacağımızı düşünmüyorum. Hep birlikte el ele vererek Rize’nin Judo branşındaki yerini daha üst düzeye çıkaracağız” dedi.

TOBB İlköğretim Okulu Judo Takımı 15 kişiden oluşuyor.