Topal: Belediye Başkanı Selim Metin'in Hezeyan İçinde Trajikomik Sözlerini Şiddetle Reddediyoruz

Topal: Belediye Başkanı Selim Metin'in Hezeyan İçinde Trajikomik Sözlerini Şiddetle Reddediyoruz
AK Parti Derepazarı ilçe Başkanı Hüseyin Topal, Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin’in 4,5 yıldır sürdürdüğü belediye başkanlığındaki başarısızlığını ve verdiği sözleri tutmamasını örtmek için Cumhur ittifakı hukukuna ve siyasi ahlaka sığmayacak şekil

AK Parti Derepazarı İlçe Başkanı Hüseyin Topal, Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin’in 4,5 yıldır sürdürdüğü belediye başkanlığındaki başarısızlığını ve verdiği sözleri tutmamasını örtmek için Cumhur ittifakı hukukuna ve siyasi ahlaka sığmayacak şekilde son derece yakışıksız ifadelerle hedef aldığını ve bizzat isimler vererek tehditler savurduğunu kaydetti..

İlçe Başkanı Topal, yaptığı yazılı açıklamada, Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin’i sert sözlerle eleştirdi. Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin’in “Ak Parti Derepazarı ilçe teşkilatı bizi engellemek için elinden gelen her şeyi yapıyor” sözlerini kabul etmediklerini ve şiddetle reddettiklerini kaydeden İlçe Başkanı Topal, bu ifadenin en hafif tabiri ile kuyruklu yalan olduğunu belirterek, “İlçemiz Derepazarı Belediye Başkanı Sayın Selim Metin katıldığı televizyon programında AK Parti ilçe teşkilatımızı, Cumhur ittifakı hukukuna ve siyasi ahlaka sığmayacak şekilde son derece yakışıksız ifadelerle hedef almış, bizzat isimler vererek tehditler savurmuştur. 4,5 yıldır sürdürdüğü belediye başkanlığındaki başarısızlığını, verdiği sözleri tutmamasını partimize ve ilçe teşkilatımıza tahvil etmeye çalışması trajikomiktir. Sayın Metin’in ‘Ak Parti Derepazarı ilçe teşkilatı bizi engellemek için elinden gelen her şeyi yapıyor’ demesini kabul etmiyor, şiddetle reddediyoruz. Bu ifade en hafif tabiri ile kuyruklu yalandır.” dedi.

Belediye Başkanı Selim Metin’in tutarsızlıklarını kamuoyunun dikkatine sunduklarını ve Selim Metin’in hezeyanlarla dolu açıklamalarının esas hedefinin başarısızlığını, kifayetsiz yönetim anlayışını ve yine kendi ifadesi ile oluşan 80 milyonluk borç kamburunu örtme gayreti olduğunu belirten Topal, şunları kaydetti: “Aynı programda uzun uzadıya anlattığı iller Bankası desteği ile yapılan altyapı projesine Partimizin ve Milletvekilimiz Sayın Muhammet Avcı’nın desteğini belirten, galericiler sitesi ile ilgili il başkanımız Sayın Hikmet Ayar’ın desteğini vurgulayan Selim Metin’in tutarsızlıklarını kamuoyunun dikkatine sunuyoruz. AK Parti sıkı hiyerarşik yapısıyla genel merkezimizden il, ilçe teşkilatları ve mahalle temsilcilerimize kadar aynı çizgide hareket eden bir siyasi organizasyondur. İlçe teşkilatımızın, il başkanlığımızdan, genel merkezimizden bağımsız hareket etmesi, politika üretmesi söz konusu dahi olamaz. İlçemiz Derepazarı’na yapılan tüm olumlu işlere (alt yapı çalışması ve diğer destekler gibi) AK Parti bir bütün olarak destek vermiş ve vermeye de devam edecektir. AK Parti bir eser ve hizmet hareketidir. Milletimizin yararına olan her olumlu yatırıma, hizmete parti ayrımı yapmaksızın imkanlar dahilinde katkı sunma şiarından asla taviz vermez.

Belediye başkanı Selim Metin’in hezeyanlarla dolu açıklamalarının esas hedefi başarısızlığını, kifayetsiz yönetim anlayışını ve yine kendi ifadesi ile oluşan 80 milyonluk borç kamburunu örtme gayretidir. Verilen desteklere rağmen bitirilemeyen altyapı, talan edilen üst yapı, bilinen 80 milyonluk borç yükü ve diğer olumsuzlukların sorumluluğu belediye başkanı Sayın Selim Metin’e aittir. Bir takım dedikodular üzerinden kendine siyaset alanı açmaya çalışan ve siyasi kutuplaşmayı körükleyen belediye başkanı Selim Metin’i nezakete ve doğruları söylemeye davet ediyoruz.”

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
13 Yorum