Tornacı Dualarla Uğurlandı

Tornacı Dualarla Uğurlandı
Dün hayata gözlerini yuman Tornacı ailesinden Nuri Tornacı bugün ebediyete uğurlanırken sevenleri Tornacı Ailesini bu zor günde yalnız bırakmadı.

Rize'de en seçkin ve gözde lokantalarının başında gelen Huzur Pide ve Kebap Salonu'nun sahibi İbrahim Tornacı'nın amcaoğlu aynı zamanda bacanağı, HSCB Bankası Rize Şube Müdürü Sema Tornacı'nın kayınpederi, Haşim Tornacı ve Çaykur Rizespor Altyapı Antrenörü Ömer Tornacı'nın dün 82 yaşında vefat eden babası Nuri Tornacı bugün dualarla ebediyete uğurlandı.

Merkez Eski Orta Camii'nde Öğle Namazına müteakiben düzenlenen cenaze merasimine Çaykur Rizespor Kulubü Başkanı Metin Kalkavan, Çaykur Rizespor Kulüp Başkanvekili Halim Mete, Çaykur Rizespor Kulubü Tesis Müdürü Arif Kanburoğlu, Çaykur Rizesporlu yöneticiler, Rize Eski Milletvekili Ahmet Kabil, Rize'de faaliyet gösteren STK Başkan ve Yöneticileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından yapılan dualarla Nuri Tornacı ebediyete uğurlanmak üzere Ekmekçiler Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına getirildi.

nuri-tornacinin-cenaze-toreni-1.jpg

nuri-tornacinin-cenaze-toreni-2.jpg

nuri-tornacinin-cenaze-toreni-3.jpg

nuri-tornacinin-cenaze-toreni-4.jpg

nuri-tornacinin-cenaze-toreni-5.jpg

nuri-tornacinin-cenaze-toreni-6.jpg

nuri-tornacinin-cenaze-toreni-7.jpg

nuri-tornacinin-cenaze-toreni-8.jpg

nuri-tornacinin-cenaze-toreni-9.jpg

nuri-tornacinin-cenaze-toreni-12.jpg

nuri-tornacinin-cenaze-toreni-10.jpg

nuri-tornacinin-cenaze-toreni-11.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Tornacı Ailesi'nin Acı Günü!